Your search results

Vierhouten – Waskolkweg 15

€ 750.000,- k.k.
VideoVierhouten – Waskolkweg 15

Details

Slogan van Vinke Veluwe Makelaars: WIJ STAAN VOOR DE MOOISTE PLEKJES!
En dat kunnen we absoluut zeggen van deze vrijstaande woning met garage en grote schuur, uniek gelegen op het grensgebied van kleinschalig natuur-grasland met houtwallen en het uitgestrekte Veluws massief.

U beleeft hier de omgeving optimaal en elk seizoen is prachtig. Als u het weggetje uitloopt staat u in het bos en ook het dorp Vierhouten is binnen handbereik, met supermarkt en verschillende gezellige restaurants.

De vrijstaande ruime woning, gebouwd in 1987, is gelegen op een perceel van ruim één hectare! Door de goede situering van de woning op de kavel wordt er optimaal geprofiteerd van een schitterend uitzicht, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning.

Op het terrein staat een grote schuur van circa 300 m² met wagenloods, multifunctioneel te gebruiken.
Rondom de woning treft u een siertuin met groot terras, met o.a. ruimte voor een groentetuin en boomgaard. Het grasland aan de voorzijde is ingericht als pony-weide. Een groot deel van het terrein wordt beheerd als “hooiland” conform de regels en richtlijnen van landschap-en natuurbeheer, met als specifiek doel: het in standhouden van de hooilanden.

Indeling:
Begane grond; entree/hal met toegang tot meerdere ruimtes: apart toilet, woonkeuken, bijkeuken met inloopkast, hobby/studeerkamer, vanaf de hal is er toegang tot de slaapkamer met aansluitend de badkamer, woonkamer met open haard en hoekerker met veel glas, zodat er een fenomenaal uitzicht is over het coulisselandschap.
1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (indien gewenst op te delen in 4 slaapkamers!), veel bergruimte in de schuine kanten beschikbaar.

Wij willen u van harte uitnodigen voor een wandeling over dit schitterende terrein! Voor het maken van een afspraak belt u: 0341-567810 of stuur een e-mail naar info@vinkeveluwe.nl

Koopprijs
€ 750.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
185 m2
Perceel oppervlakte
10.648 m2
Bouwjaar
1987
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Adres: Waskolkweg 15
Postcode: 8076 PT
Plaats: Vierhouten
alarminstallatie
aangebouwd steen