Your search results

Vierhouten – Gortelseweg 73

€ 535.000,- k.k.
VideoVierhouten – Gortelseweg 73

Details

Slogan van Vinke Veluwe Makelaars: WIJ STAAN VOOR DE MOOISTE PLEKJES!

Genieten van de Edelhertenbronst in de achtertuin, reewild en wilde zwijnen. U beleeft dit allemaal op deze unieke plek midden in het Veluws massief. Elk seizoen wordt hier intens beleefd.
Deze vrijstaande karakteristieke woning is gelegen op een open plek in het bos van ruim 4.665 m², door de goede situering van de woning op de kavel wordt er optimaal geprofiteerd van zon en lichtinval.
Vanaf 2016 is de woning in fasen opgeknapt en de indeling in de woning is verbeterd. Er is o.a. een vaste trap naar de zolderverdieping gemaakt. De nieuwe bewoners kunnen naar eigen inzicht de finishing touch geven aan dit bijzondere huis.

Indeling: entree/hal, toilet, keuken, studeerkamer, ruime woonkamer van circa 32 m². U heeft schitterend uitzicht over het open terrein, geheel omsloten door de bosrand. In de woonkamer vindt u openslaande deuren naar de stijlvolle en originele veranda.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer en half-bath. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en kan ingedeeld worden als twee kamers.
Een bospad leidt u vanaf de openbare weg naar het ruime erf rondom de woning. Hier treft u ook een bijgebouw van circa 25 m², een tweede bijgebouw voor houtopslag en een carport.

Wij willen u van harte uitnodigen voor een boswandeling over dit schitterende terrein! Voor het maken van een afspraak belt u: 0341-567810

Koopprijs
€ 535.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
108 m2
Perceel oppervlakte
4.665 m2
Bouwjaar
1933
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Adres: Gortelseweg 73
Postcode: 8076 PR
Plaats: Vierhouten
rookkanaal
c.v.-ketel
vrijstaand hout