Your search results

Putten – Hoorneweg 4E

€ 435.000,- k.k.
VideoPutten – Hoorneweg 4E

Details

NIEUW KOUDHOORN PUTTEN – hoekwoning bouwnummer 5

Het bouwplan “Nieuw Koudhoorn” wordt gerealiseerd op een bestaand boerenerf grenzend aan kleinschalig akkerland en het Veluwemassief. De Hoorneweg is een doodlopende weg, dus alleen fietsers en wandelaars passeren hier om naar het bos te gaan.
Op het erf worden twee royale hoekwoningen en drie tussenwoningen gerealiseerd op ruime kavels. De perceeloppervlakte van de hoekwoningen bedragen meer dan 1.000 m²!
Het buurtschap Koudhoorn ligt op een prachtige locatie tussen Putten en Garderen. Het is een oud buurtschap met grote cultuurhistorische waarde met o.a. 5 rijksmonumenten. Het gebied is omgeven door weilanden en bos.
Een unieke plek waar u graag wilt wonen.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met de landelijke omgeving. Wat gelijk opvalt zijn de grote glaspartijen aan de achterzijde en de zijkant van de woningen, hierdoor wordt er optimaal geprofiteerd van de natuurlijke woonomgeving en het vrije uitzicht. Ook de verschuifbare luiken aan de buitenzijde van de woning dragen bij aan de landelijke sfeer.
Uiteraard is er aan duurzaamheid en energiebesparing gedacht, er zal gasloos worden gebouwd. De woningen zullen worden verwarmd via een luchtwarmtepomp en beschikken over zonnepanelen. Naast de uitstekende isolatie zullen de begane grond en eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming.

De aannemer die de bouw gaat verzorgen is Aannemersbedrijf Polman B.V. uit Kesteren. Een volwaardig bouwbedrijf, die alle facetten in de bouwsector beheerst en deskundig vakwerk levert. Eigen wensen en inbreng zijn bespreekbaar.

Kortom, u krijgt de mogelijkheid om een sfeervolle energiezuinige woning te kopen, die klaar is voor de toekomst. En dat op een unieke plek!

Enkele kenmerken van de hoekwoning:
Ramen zijn voorzien van HR++ glas.
De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming.
Schuifdeuren naar de tuin in de achtergevel.
Dakkapel aan de achterzijde van de woning voor extra ruimte op de eerste verdieping.
Sanitair, keuken en tegelwerk zijn niet bij de koopsom inbegrepen.
Mogelijkheid om een garage te realiseren op uw eigen perceel.
Let op, de koopsom is kosten koper.

Koopprijs
€ 435.000,- k.k.
Bouwvorm
nieuwbouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
116 m2
Perceel oppervlakte
1.060 m2
Bouwjaar
2020
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
hoekwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Adres: Hoorneweg 4E
Postcode: 3881 NK
Plaats: Putten
mechanische ventilatie
garage mogelijk