Your search results

Ermelo – Van Beekweg 12

€ 600.000,- k.k.
VideoErmelo – Van Beekweg 12

Details

Opvallende moderne vrijstaande gezinswoning, luxueus afgewerkt en uitstekend gelegen in het dorpscentrum van Ermelo.
Of toch een villa? U mag het zeggen. Al het gemak en comfort wat je van een modern huis mag verwachten is hier aanwezig.
Goed geïsoleerd, praktisch ingedeeld, veel ruimte, uitstekend geschikt voor een groot gezin, met een ruime woonkamer, moderne keuken met bar en separate spoelkeuken. Vijf slaapkamers, een inloopkast en twee luxe badkamers.

Er zijn twee garages aanwezig waarvan één eenvoudig is aan te passen tot slaapkamer met badkamer op de begane grond.
De achtertuin is goed ingedeeld en voorzien van een bijzonder fraai vormgegeven en ruim overdekt terras. Aan de zijkant is een besloten tuin met terras op het ZUIDEN.

U kunt aan de inrichting en de wandafwerking wel zien dat hier styling professionals wonen met een gewaagde en uitgesproken smaak voor wandafwerking.

Astrid en Geurt aan het woord: “met veel plezier wonen wij met onze vier kinderen in dit bijzondere en vooral comfortabele huis. En eigenlijk helemaal ons eigen ontwerp. We woonden in het linker gedeelte en toen het buurhuis te koop kwam, hoefden we niet lang na te denken om hier iets bijzonders van te maken. De plek is super, alles binnen handbereik en je staat binnen 3 minuten in het bos. We zijn samen gaan schetsen en zo hebben we van twee huizen één hele ruime woning gemaakt. Bouwkundig een hele ingreep, maar al zeggen we het zelf: het resultaat mag er zijn.
Onze nieuwe uitdaging is om met drie generaties onder één dak te gaan wonen…..”
Er is een uitgebreide verkoopbrochure met plattegronden beschikbaar en de film is zeker het bekijken waard! U krijgt een uitstekende indruk van de extra’s en de tuin.

We willen u van harte uitnodigen om de woning van binnen te bekijken, voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koopprijs
€ 600.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
186 m2
Perceel oppervlakte
450 m2
Bouwjaar
1997
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Adres: Van Beekweg 12
Postcode: 3851 LP
Plaats: Ermelo
buitenzonwering, mechanische ventilatie, stoomcabine, dakraam, rookkanaal
aangebouwd steen