Your search results

Ermelo – Stadhouderslaan 3

€ 795.000,- k.k.
VideoErmelo – Stadhouderslaan 3

Details

RUIME VILLA MET KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE

Gelegen op een schitterende en bosrijke locatie in de ‘Koninginnenbuurt’ van Ermelo.
In 2011 is de woning grondig aangepakt, samen met de architect is er gezocht naar de meest comfortabele indeling en het gebruik van de ruimten. Uitgangspunt was een leefhuis voor een (groot) gezin met grote vertrekken, lichte tuingerichte living, overgaand in een ruime L-vormige keuken met bar, een aparte ruimte, van twee kanten toegankelijk met glazen deuren vanaf de woonkamer en bijzonder goed geschikt als tv-ruimte of studeerkamer.

De entree met vide en glaszuilen tot de grond maakt de toegang tot de villa extra bijzonder.
Het geheel is gelegen op een ruim en bosrijk perceel van 1.288 m². De oriëntatie van de achtertuin is ZUID, er zijn verschillende terrassen om van zowel zon als schaduw te genieten. Besloten tussen het groen staat de jacuzzi.

Indeling: entree/hal met vide, toilet, woonkamer met veel glas, eikenvloer en houtkachel, multimediaruimte met glazendeuren, open keuken voorzien van alle luxe en comfort, bijkeuken, toegang tot kantoor/praktijkruimte, berging met achterentree, toilet, toegang tot het souterrain.
1e verdieping: overloop, 5 slaapkamers waarvan de slaapkamers aan de achterzijde toegang hebben tot het balkon, badkamer met ligbad, dubbele wastafel en twee inloopdouches, vanaf de overloop is er toegang tot het separate toilet, wasruimte met aansluiting voor de wasmachine.

Van harte welkom om binnen te kijken in deze bijzondere en ruime villa! Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met ons kantoor.

Koopprijs
€ 795.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
248 m2
Perceel oppervlakte
1.288 m2
Bouwjaar
1955
Soort woning
villa
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Adres: Stadhouderslaan 3
Postcode: 3851 RP
Plaats: Ermelo
rookkanaal
geen garage