Your search results

Ermelo – Sophialaan 40

€ 798.000,- k.k.
VideoErmelo – Sophialaan 40

Details

Stijlvolle rietgedekte villa met dubbele garage, berging en rietgedekt prieel, gelegen aan één van die schitterende bosrijke lanen in de koninginnebuurt van Ermelo.
En wat een uitstraling! In 2018 is de gehele rietenkap vernieuwd. Wat verder opvalt zijn de luiken en de markiezen! De woning is uitstekend onderhouden en goed geïsoleerd.
De ruimte in de woning maakt deze villa aantrekkelijk voor verschillende vormen van gebruik, denk aan aanleunwoning/inwoning van senioren of kantoor/praktijk aan huis.

Indeling: ruime entree/hal met toilet, woonkamer (circa 43 m²), souterrain geschikt als provisieruimte, woonkeuken (ca 20 m²), bijkeuken, hal naar slaapkamer (ca. 19 m²), badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.
Woongedeelte II bestaat uit woonkamer/kantoor, slaapkamer, pantry en een badkamer met douche en toilet.
In de woning zijn twee trapopgangen naar twee afzonderlijk bereikbare 1e verdiepingen.
1e verdieping I overloop, 3 slaapkamers en veel bergruimte.
Vaste trap naar de zolderruimte geschikt als berging of extra kamer.
1e verdieping II: overloop, hal met veel kastruimte, sanitaire ruimte met toilet en wastafel, 3 slaapkamers en ook hier veel bergruimte.

Via het tuinpad aan de Sophialaan komt u bij de voordeur van de woning. De oprit en achteringang is gesitueerd aan de Johan Willem Frisolaan. Hier treft u de vrijstaande garage van circa 35 m².
De adembenemende tuin rondom de woning is zeer aantrekkelijk ingedeeld met borders, hagen, terrassen, gazon, een gezellig prieel en zon en schaduwplekken.
Wij laten u deze bijzondere villa op unieke locatie graag zien! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koopprijs
€ 798.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
275 m2
Perceel oppervlakte
1.146 m2
Bouwjaar
1950
Soort woning
villa
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
5
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
8
Adres: Sophialaan 40
Postcode: 3851 XJ
Plaats: Ermelo
vrijstaand hout