Your search results

Ermelo – Rodeschuurderwegje 42

€ 575.000,- k.k.
VideoErmelo – Rodeschuurderwegje 42

Details

VRIJSTAAND WONEN IN HET BUITENGEBIED!

Deze karakteristieke boerderij met bakhuis en vrijstaande stenen schuur van ca. 70 m² heeft vrij uitzicht over de weilanden met houtwallen. Het klompenpad door Horst en Telgt loopt vlakbij de woning. Dit is uw kans om vrijstaand te wonen in een authentieke Veluwse woonboerderij in het buitengebied van Ermelo!

Via de lange oprijlaan komt u op het boerenerf. Deze plek is bijzonder goed geschikt voor liefhebbers van kleinvee of paarden. Of wat dacht u van een groentetuin met boomgaard?, op deze plek kan het! De perceeloppervlakte is 6.890 m².
De bestemming is “wonen” het weiland heeft de bestemming “agrarisch”. Conform het bestemmingsplan mag de woning maximaal 600 m³ groot zijn (exclusief vergunningsvrij bouwen), de oppervlakte van bijgebouwen 85 m² (exclusief het plaatsen van vergunningsvrije bouwwerken).

Een ideaal object voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Naar eigen inzicht en wensen kan er gemoderniseerd en verbouwd worden.

Indeling: entree/hal via de voormalige deel. 3 slaapkamers aanwezig, badkamer met douche, wastafel en toilet, woonkamer met schitterend uitzicht over de weilanden, half open keuken.
De hooizolder is buitenaf bereikbaar met een luik boven de deel. Deze ruimte wordt gebruikt als bergruimte.

Van harte welkom om deze mooie plek te komen bekijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
92 m2
Perceel oppervlakte
6.890 m2
Bouwjaar
1870
Soort woning
woonboerderij
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Adres: Rodeschuurderwegje 42
Postcode: 3853 LS
Plaats: Ermelo
vrijstaand steen