Your search results

Ermelo – Nelson Mandelahof 61

€ 300.000,- k.k.
VideoErmelo – Nelson Mandelahof 61

Details

Duurzaam wonen op een toplocatie!

Grenzend aan de Groevenbeekse heide en landgoed Oud Groevenbeek is in 2015 een duurzaam wijkje ontwikkeld bestaande uit 39 ‘nul-op-de-meter-woningen’. De wijk kenmerkt zich door veel groen en veel ruimte. Op zo’n unieke plek komt maar zelden een woning te koop! Vanaf de woonkamer is er vrij uitzicht op de bosrand. Aan de achterzijde van de woning ligt een prettig terras op het zuiden. Aan de voorzijde ligt een brede groenstrook met een speeltuintje. Het wijkje is zeer kindvriendelijk, mede door het ontbreken van autoverkeer in de wijk.

Deze bijzonder goed geïsoleerde woning heeft een energielabel A en wordt gezien als “het huis van de toekomst”.
Zowel vloer, gevel als dak zijn uitgevoerd met hoge isolatiewaardes. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor de toepassing van passief-kozijnen: sterk isolerende kozijnen met triple glas in de gehele woning.
Er is geen gasaansluiting in de woning aanwezig. Verwarming gaat via het ventilatiesysteem. Dit uitgekiende systeem zorgt voor een permanent temperatuur en houdt het energieverbruik laag. Bovendien zorgt het balansventilatiesysteem voor frisse lucht in huis. Warm water wordt verkregen via een elektronische geiser en boiler. Op het dak aan de achterzijde zijn 23 zonnepanelen aanwezig. De gemiddelde opbrengst van deze panelen is 5.400 kWh per jaar.

Indeling: entree/hal, technische ruimte met groepenkast en boiler, toilet, tuingerichte woonkamer met laminaat-vloer en deur naar het terras. Open keuken aan de voorzijde van de woning. Het keukenblok met inbouwapparatuur is van Bruynzeel, Nederlands fabricaat. De keuken heeft onder meer een brede inductieplaat van Pelgrim, een afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel. Het is mogelijk de grote slaapkamer aan de voorzijde te splitsen in 2 slaapkamers.
2e verdieping: multifunctionele ruimte met wasmachine aansluiting en technische installaties. Het is mogelijk om hier een extra kamer en/of vliering te realiseren.

Het terras aan de achterzijde is gelegen op het zuiden. Er is een praktische tuinkast aanwezig voor het opslaan van de tuinmeubels. De berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

U bent van harte welkom om binnen te kijken!

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
99 m2
Perceel oppervlakte
105 m2
Bouwjaar
2015
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Adres: Nelson Mandelahof 61
Postcode: 3851 WP
Plaats: Ermelo
mechanische ventilatie, dakraam
geen garage