Your search results

Ermelo – Kostersland 21

€ 387.500,- k.k.
VideoErmelo – Kostersland 21

Details

RUIME HOEKWONING IN HET CENTRUM VAN ERMELO!

Comfortabel wonen in een ruime hoekwoning die in 2019 is opgeleverd? Dat kan… Deze woning is onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwplan en ligt op de hoek van het Kostersland en de Kozakkenkamp te Ermelo. De nieuwbouwwoningen zijn ontworpen door het Veluws Ontwerpburo en gebouwd door Van Wijnen.

Bij de bouw heeft de huidige eigenaar de woning laten uitbouwen aan de achterzijde. Vanzelfsprekend is het huis bijzonder goed geïsoleerd en voldoet het volledig aan de eisen van deze tijd als het gaat om comfort en duurzaamheid. Zowel vloer, gevel als dak zijn uitgevoerd met hoge isolatiewaardes en de ruiten zijn voorzien van HR++ glas. Dit levert een energielabel A op, en een EPC-label van 0,04. De woning is aangesloten op gas. Verwarmen gaat via een HR-ketel met behulp van vloerverwarming op de begane grond en de badkamer en radiatoren in de rest van het huis. Op het dak zijn 12 zonnepanelen aanwezig.

Op zolder is een zeer grote ruimte die nu wordt gebruikt als werk- en slaapkamer. Het is eenvoudig om op zolder 2 slaapkamers te realiseren. Gelet op de nok-hoogte, behoort een vlizo-zolder ook tot de mogelijkheden.

Indeling: entree/hal, toilet en vaste trap naar de eerste verdieping. Tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, trapkast en deur naar het terras. Open keuken aan de voorzijde van de woning met inbouwapparatuur.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en wastafel. Aansluiting voor een bad is aanwezig, maar het bad is nog niet geplaatst.
2e verdieping: multifunctionele ruimte, nu in gebruik als 4e slaapkamer en werkkamer. Technische ruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Het terras aan de achterzijde is gelegen op het zuid-oosten. Er is een houten blokhut aanwezig voor het opslaan van de tuinmeubels en de stalling van fietsen. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om een schuur te bouwen. Informeer bij de Gemeente Ermelo naar de mogelijkheden. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een grote oprit voor meerdere auto’s. Naast de woning is een speeltuin gelegen, waardoor u vrij uitzicht heeft vanuit de keuken.

U bent van harte welkom om binnen te kijken in deze zo goed als nieuwe woning!

Koopprijs
€ 387.500,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
133 m2
Perceel oppervlakte
239 m2
Bouwjaar
2019
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
hoekwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Adres: Kostersland 21
Postcode: 3851 HA
Plaats: Ermelo
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel
geen garage