Your search results

Ermelo – Kanariehof 25

€ 309.000,- k.k.
VideoErmelo – Kanariehof 25

Details

Laat u verrassen!
Deze ruime, lichte en unieke eengezinswoning is het bekijken meer dan waard.
De bewoners van dit huis hebben een woning gecreëerd met oog voor detail, kleurstelling, lichtinval en afwerking. Of het nu gaat om de hal, de woonkamer, de zolderkamer of de tuin, het is een perfecte eenheid en allemaal tot in de puntjes verzorgd. Je kunt op recht zeggen dat hier met liefde en aandacht voor het huis wordt gewoond.

Als je binnenkomt merk je gelijk dat de indeling zo is aangepast dat er een ruimte is ontstaan met veel licht o.a. van boven door het raam in de vide en de lichtkoepel. Aan de voorzijde is woning uitgebouwd. Hier is een geschikte plek voor de eethoek. De zitkamer is tuingericht en voorzien van een palletkachel.
Door de grote glaspartijen aan de achterzijde is een schitterend zicht op de aangelegde tuin, gelegen op het ZUIDEN, met terrassen, borders en waterpartij.
De half open keuken is praktisch ingedeeld met 2 werkbladen en voorzien van (vernieuwde) inbouwapparatuur.
In de woonkamer is de trap een element dat er mag zijn. Geheel vernieuwd en ontworpen door de eigenaren van de woning.
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer (2017) met veel gebruiksgemak zoals vloerverwarming, een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
De 2e verdieping heeft een overloop met wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur, afsluitbare berging, een uitstekend afgewerkte en ruime 4e kamer met dakkapel.

Waar we graag nog op attenderen is de vergrote berging aan de achterzijde van het perceel, de gevels zijn opgemetseld, het dak voorzien van een pannendak zodat er aan de binnenkant een extra bergzolder is gecreëerd. De achtertuin is afgesloten met een stenen muur met poort.

U bent van harte uitgenodigd om deze smaakvolle woning te komen bekijken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koopprijs
€ 309.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
132 m2
Perceel oppervlakte
191 m2
Bouwjaar
1974
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Adres: Kanariehof 25
Postcode: 3853 WJ
Plaats: Ermelo
geen garage