Your search results

Ermelo – Harderwijkerweg kavel naast nr. 208

€ 365.000,- v.o.n.
VideoErmelo – Harderwijkerweg kavel naast nr. 208

Details

TWEE RIANTE BOUWKAVELS IN ERMELO

Droomt u er al langer van om een nieuwe woning te bouwen naar eigen wensen en inzichten? Eventueel samen met familie of vrienden op het perceel naast u? Aan de Harderwijkerweg (naast Harderwijkerweg 208) bieden wij 2 zeer riante kavels te koop aan.

Beide kavels zijn uitermate geschikt voor de bouw van een grote vrijstaande villa, waarbij mantelzorg of bedrijvigheid aan huis ook tot de mogelijkheden behoort. Het gaat om de volgende kavels:

Kavel A: 2.765 m² – prijs € 365.000,- v.o.n.
Kavel B: 4.310 m² – prijs € 375.000,- v.o.n.

De kavels liggen aan de Noordkant van Ermelo (tegen de gemeentegrens van Harderwijk), op enkele autominuten van de A28. Zowel de faciliteiten van het dorp Ermelo als die van Harderwijk zijn binnen een paar minuten voorhanden. Bovendien ligt de locatie mooi centraal in Nederland.

De villa dient binnen het bouwvlak te worden gebouwd. Het bouwvlak bedraagt 12 m x 9,5 m. Per bouwvlak is 1 vrijstaande woning toegestaan. De maximale goot- en bouwhoogte van een woning bedraagt respectievelijk 3,5 m en 8 m. Het is mogelijk om de woning vergunningsvrij uit te bouwen.
Er mogen bijgebouwen van maximaal 150 m² gerealiseerd worden, met een goothoogte van 3 meter en een bouwhoogte van 5 meter.

De toegangsweg G1 van ca. 150 m² is mandelig, alsmede mandelig perceel G2 ter grootte van ca. 180 m² met bestemming tuin. Hier kan een landschappelijke groene haag worden gecreëerd.

Er is een beplantingsplan opgesteld door De Regt+Danz landschapsarchitecten met aanplant van bruine beuk en hazelaar. Ook dient er bloemrijk grasland en een veengebiedje te worden ontwikkeld op kavel B, zodat de 2 villa’s optimaal in het landschap worden opgenomen en er een mooie groene zone ontstaat.

Kortom, u krijgt de mogelijkheid om een energiezuinige woning te bouwen naar eigen inzicht. En dat op een zeer riante kavel. Van harte welkom om te komen kijken, het zelf te ervaren en de sfeer te proeven!

Koopprijs
€ 365.000,- v.o.n.
Bouwvorm
n.v.t.
Status
Beschikbaar
Adres: Harderwijkerweg kavel naast nr. 208
Postcode: 3852 AJ
Plaats: Ermelo