Your search results

Ermelo – Groene Allee

€ 250.000,- k.k.
VideoErmelo – Groene Allee

Details

BOUWKAVELS GROENE ALLEE

Hoe ‘groen’ het aan de Groene Allee kan zijn, blijkt als u deze bouwkavels gaat bekijken. De 4 bouwkavels zijn gelegen op het akkerbouwland achter de woning aan de Groene Allee 34. Ook wel bekend als woonboerderij ‘Klein Emaus’: een unieke plek in Ermelo/Horst met veel historie en karakter.

Er zijn 4 ruime kavels beschikbaar voor de bouw van een twee onder 1 kap woning. Het gaat om de volgende kavels:
Kavel 1: 1180 m² – prijs € 250.000,- k.k.
Kavel 2: 1135 m² – prijs € 225.000,- k.k.
Kavel 3: 975 m² – prijs € 250.000,- k.k.
Kavel 4: 1162 m² – prijs € 250.000,- k.k.

De kavels liggen op een hele mooie landelijke locatie in een driehoek tussen de Groene Allee, de Horsterweg en de Kolbaanweg. Vanaf de kavels heeft u een prachtig uitzicht over het glooiende landschap met weiland, akkerland en een bosschage. Een gebied met veel vogels, waar ook de Buizerd en de Steenuil regelmatig worden waargenomen. De percelen liggen dermate ver van de weg af, dus rust en privacy zijn gegarandeerd. Anderzijds ligt het centrum van Ermelo 1,5 km verderop.

Zit u wel eens te denken over de mogelijkheden samen nieuw te bouwen met familie, buren of kennissen? Dan is dit een unieke mogelijkheid. U kunt zelf een woning laten ontwerpen naar uw eigen wensen.

De maximale goot- en bouwhoogte van een woning bedraagt respectievelijk 4 m en 9 m. De maximale inhoud bedraagt 400 m³. De maximale goot- en bouwhoogte van een bijbehorend bouwwerk bedraagt respectievelijk 3 m en 5 m.
Architectenbureau De Regt+Danz BNA is betrokken bij dit project en kan u helpen bij een passend ontwerp. Dit gerenommeerde architectenbureau uit Amersfoort heeft veel ervaring met landschapsarchitectuur en het inpassen van woningprojecten in het landschap.

Er is een beplantingsplan opgesteld met aanplant van wilgen, elzen, eiken en beukenhagen zodat de 4 nieuwbouw woningen optimaal in het landschap worden opgenomen.

U bent vrij in de keuze voor een aannemer. Voor de overige voorwaarden verwijzen we u naar de verkoopbrochure.

Kortom, u krijgt de mogelijkheid om een energiezuinige woning te bouwen naar eigen inzicht. En dat op een unieke plek. Kom kijken om het zelf te ervaren en de sfeer te proeven! En neem uw laarzen mee..

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Bouwvorm
n.v.t.
Status
Verkocht
Adres: Groene Allee
Postcode: 3853 JW
Plaats: Ermelo