Your search results

Ermelo – Frederik Hendriklaan 56

€ 895.000,- k.k.
VideoErmelo – Frederik Hendriklaan 56

Details

ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE VILLA IN PRACHTIGE LAAN

In 1985, onder architectuur gebouwd woonhuis, aan de Frederik Hendriklaan 56 in Ermelo. Het ontwerp werd op verzoek van de opdrachtgever geïnspireerd op de Zuid Franse bouwstijl. Het resultaat is een goed gebouwde, riante woning met originele elementen. De begane grond heeft vloerverwarming en bestaat grotendeels uit exclusieve Noorse leisteen.

In 2001 is de woning uitgebouwd en is er een riant binnenzwembad van circa 32 m² gerealiseerd bij de woning met een separate douche en toiletruimte. In het zwembad bevindt zich een lift en het wordt gedesinfecteerd door zoutelektrolyse, waardoor het zwembad voor iedereen toegankelijk is en ook therapeutisch kan worden gebruikt. Het zwembad en technische installatie worden jaarlijks onderhouden.

De tuin is met zorg aangelegd en getuigt van een voorliefde voor tuinieren en uitheemse soorten. De tuin is groot en de woning is goed gesitueerd op de kavel, waardoor de bewoners veel privacy ervaren.

Overigens is de woning goed te gebruiken door mindervaliden, door enkele aanpassingen die zijn uitgevoerd afgelopen jaren (zoals een traplift, brede deuren, ontbreken van dorpels).

Kortom, een ruime villa met zeer veel toepassingsmogelijkheden!

Indeling: ruime entree met wc en garderobe. Woonkamer met open haard, openslaande deuren en vide. Een grote werk- en studeerkamer met openslaande tuindeuren. Keuken en bijkeuken met wasmachine aansluiting en toegang tot de garage met zolder. Verder op de begane grond een slaapkamer en badkamer. Vanuit de bijkeuken leidt een portaal naar het zwembad met eigen badkamer en installatieruimte. Verder toegang tot een hobbyruimte. Achter de garage bevindt zich een berging en fietsenstalling die buitenom te bereiken is.
De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers met veel bergruimte, een derde badkamer, een separate bergruimte van circa 20 m² en een entresol. In de tuin staat een glazen kas.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige villa op een mooie plek? Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met ons kantoor!

Koopprijs
€ 895.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
345 m2
Perceel oppervlakte
1.855 m2
Bouwjaar
1985
Soort woning
villa
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Adres: Frederik Hendriklaan 56
Postcode: 3851 XB
Plaats: Ermelo
buitenzonwering, tv kabel, alarminstallatie, rookkanaal, zwembad
aangebouwd steen