Your search results

Ermelo – Dokter Holtropstraat 28-32

€ 398.000,- k.k.
VideoErmelo – Dokter Holtropstraat 28-32

Details

Vrijstaande woning met diverse mogelijkheden in het centrum van Ermelo

Deze woning bestaat uit een winkel op de begane grond en uit een woonhuis op de begane grond en de eerste verdieping. De winkel heeft een zelfstandige toegang. Achter de winkel bevindt zich een bergruimte en kantoor en via de winkel kunt u ook naar de woning.
Het pand is gebouwd in de jaren 30 en oorspronkelijk waren het twee objecten. In de loop van de jaren is het pand op diverse onderdelen uitgebouwd en aangepast waarbij de objecten zijn samengevoegd en nu nauw met elkaar verbonden zijn.

De bestemming is gemengd gebruik met functie-aanduiding ‘detailhandel’. Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden: kantoor, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen en natuurlijk woonhuis. Het pand ligt midden in het centrum van Ermelo met veel openbare parkeergelegenheid voor de deur. Diverse voorzieningen en winkels liggen op loopafstand. Het bestemmingsplan staat meerdere woningen toe. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Gemeente Ermelo.

Nummer 28:
Entree van de Winkelruimte met etalage en meterkast. Vanuit de winkel is een doorgang naar met opslag en toegang tot een kantoor. (Op dit moment in gebruik als slaapkamer).
Gang met Cv-ruimte, wc en achterdeur naar een patio. Tevens toegang tot de woning op nummer 32.
Aangebouwde stenen en houten berging.

Nummer 32:
Entree via de achterzijde met overdekt terras. Entree met toilet en toegang tot woonkamer. Woonkamer met schuifpui en open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot een kelder van 18 m² (wordt gebruikt als bergruimte) en een vaste trap naar de eerste verdieping.
Vanuit de gang tevens toegang tot de badkamer met bad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook is er een slaapkamer op de begane grond.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers en een tweede toilet met wastafel.
Naast het woonhuis op nummer 32 is een terras waarvan een gedeelte is overdekt.

Koopprijs
€ 398.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
196 m2
Perceel oppervlakte
316 m2
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Adres: Dokter Holtropstraat 28-32
Postcode: 3851 JK
Plaats: Ermelo
tv kabel, alarminstallatie
geen garage