Your search results

Ermelo – Dirk Staalweg 57

€ 319.000,- k.k.
VideoErmelo – Dirk Staalweg 57

Details

Twee-onder-1-kap op groot perceel in het centrum van Ermelo!

Op een perceel van 464 m2 bieden wij een uitgebouwde 2-onder-1-kap woning aan met een garage. Het ruime perceel en de groene tuin bieden voldoende privacy en woonplezier. De woning is mooi gelegen in het centrum van Ermelo op loopafstand van winkels, voorzieningen en een basisschool. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de levendige Dirk Staalweg.

De woning is gebouwd in 1959 en bouwkundig in orde. Het huis dient wel gemoderniseerd te worden. Dit geeft ook de gelegenheid om de woning volledig naar eigen inzicht en smaak in te richten. Een mooie kans voor iemand die handig is of het leuk vindt om een huis te moderniseren en op te frissen. Bovendien biedt het bouwvlak mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen.
De vorige bewoner heeft wel diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de spouwmuren na-geïsoleerd met polyurethaanschuim (pur) in 2009 en zijn er diverse kunststof kozijnen geplaatst.

Indeling
Begane grond: entree, toiletruimte, meterkast, kelderkast. Doorzon-woonkamer met veel lichtinval.
Gesloten keuken met eenvoudig keukenblok en een wasmachine aansluiting. In 1978 heeft er een verbouwing plaatsgevonden, waarbij de vrijstaande berging aan de woning is aangebouwd en de keuken is vergroot. In het portaal achter de keuken is een achterdeur, waarmee u in de tuin komt. In de berging is de Cv-ketel geïnstalleerd.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers. Eenvoudige badkamer met doucheruimte en wastafel. Het voormalige balkon op de slaapkamer aan de voorzijde is tijdens de verbouwing in 1978 bij de slaapkamer aangetrokken.
Tweede verdieping: via een rechte steektrap bereikbare zolderverdieping. Voorzolder met bergruimte. Een verwarmde slaapkamer met dakraam. Gelet op de nokhoogte (1,90 meter) wordt deze ruimte als overige inpandige (berg)ruimte gerekend. Praktisch gezien is het wel mogelijk om hier een slaapkamer of werkkamer te realiseren

Buiten een ruime groene tuin met vrijstaande halfsteens gemetselde garage met zadeldak. Eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s

Koopprijs
€ 319.000,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
104 m2
Perceel oppervlakte
464 m2
Bouwjaar
1959
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Adres: Dirk Staalweg 57
Postcode: 3851 LH
Plaats: Ermelo
rookkanaal
vrijstaand steen