Your search results

Ermelo – De la Reystraat 81

€ 199.500,- k.k.
VideoErmelo – De la Reystraat 81

Details

VERRASSEND HOEKAPPARTEMENT MET VIDE EN DAKTERRAS!

Gelegen in een groene woonomgeving op circa 100 meter van de Groevenbeekse Heide en op loopafstand van scholen, supermarkt en sportvoorzieningen. Het appartement heeft een hoog plafond en een goede lichtinval, waardoor het zeer ruimtelijk wordt. Het ruime dakterras, gelegen op het zuiden, biedt u de mogelijkheid om heerlijk van de zon te genieten. Daarbij beschikt het appartement over 2 balkons op de woonverdieping, waarbij één balkon grenst aan de woonkamer en het andere balkon vanuit de keuken bereikbaar is.

Indeling:
Entree en trapopgang naar de 1e verdieping. Bij het appartement hoort een stenen berging, gelegen op de begane grond, voorzien van elektra.
1e verdieping: Hal met garderobe, bergkast en meterkast, lichte woonkamer met een ruimtelijk effect door de open verbinding met de bovenverdieping/vide. Toegang vanuit de woonkamer tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Gesloten keuken met toegang tot het 2e balkon. Ruime slaapkamer. Badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet.
2e verdieping: Vide is via een vaste trap vanuit de woonkamer te bereiken. Op de tweede verdieping is ook een extra ruimte aanwezig waar de wasmachine en de CV-ketel staan opgesteld. Het royale dakterras is gelegen op het zuiden.

U bent van harte welkom om dit verrassende appartement te komen bekijken! Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0341-567810 of per e-mail info@vinkeveluwe.nl

Koopprijs
€ 199.500,- k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
77 m2
Soort appartement
bovenwoning
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Adres: De la Reystraat 81
Postcode: 3851 BG
Plaats: Ermelo
geen garage