Your search results

Ermelo – Buitenbrinkweg 38A

€ 550.000,- v.o.n.
VideoErmelo – Buitenbrinkweg 38A

Details

Dit is een unieke kans!
Op een riante kavel van circa 780 m² in het buitengebied van Ermelo, wordt een prachtig helft van een dubbel woonhuis met daarbij een riante schuur van 27m² met veranda gebouwd, die klaar is voor de toekomst!
Een onder architectuur gebouwde woning als deze waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zal niet snel weer aangeboden worden in Ermelo.
De woning is gasloos, wordt verwarmd via een luchtwarmtepomp en beschikt over zonnepanelen.

Een duurzame woning
De woning is voorzien van een uitgekiend energie concept. De basis van dit concept is dat er weinig energie nodig is om de woning te verwarmen, hiervoor is de woning voorzien van een zeer goed geïsoleerde schil. Naast hoogwaardige isolatie (RC meer dan 6) zijn de kozijnen voorzien van driedubbel glas.
Door deze uitstekend geïsoleerde schil is de warmtevraag van de woning zeer gering, daarom is gekozen voor laag temperatuur verwarming. Op de begane grond en de 1e verdieping worden vloerverwarming aangebracht. Op de 2e verdieping wordt de onbenoemde ruimte voorzien van een elektrische radiator.
De warmte die nodig is voor de vloerverwarming en verwarmen van het water wordt duurzaam opgewekt door een warmtepomp. Een warmtepomp is eigenlijk een omgekeerde koelkast. Een koelkast haalt warmte uit de lucht binnenin de koelkast, waardoor de temperatuur erbinnen daalt. Een warmtepomp doet ongeveer hetzelfde, alleen onttrekt het systeem warmte aan de buitenlucht en zet die om in bruikbare energie om het huis te verwarmen.
De lucht/water warmtepomp heeft wel een deel energie nodig, deze wordt opgewerkt door de zonnepanelen die op de schuur achter op de kavel aangebracht worden.
Door dit complete energie concept is deze woning voorbereid op een groene en duurzame toekomst.

Enkele kenmerken van de woning:
De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming waarmee de woning ook gekoeld kan worden.
Ruime woonkeuken met gezellige serre en openslaande deuren.
De woning wordt geleverd met sanitair voor badkamer en toilet.
Ramen zijn voorzien van HR+++ glas.
Op de eerste en tweede verdieping worden de ramen van de voor- en zijgevel aan de buitenzijde voorzien van op afstand bedienbare lamellen.
Er worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals strengpers stenen gemetseld zonder stootvoeg en edelengobe dakpannen.
De dakconstructie heeft een Rc-waarde van 6,22 m² K/W.
-De voor- en achterdeur zijn afgewerkt met eikenhouten delen.
In zwarte Douglas delen ruime schuur van ca. 27m² met overkapping.
-Parkeren op eigen kavel mogelijk.
-De toegangsweg wordt geregeld via mandeligheid

Altijd al op een prachtige locatie in het buitengebied willen wonen dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars. Wij zijn bereikbaar via 0341-567810.

Koopprijs
€ 550.000,- v.o.n.
Bouwvorm
nieuwbouw
Status
Verkocht
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
141 m2
Perceel oppervlakte
782 m2
Bouwjaar
2019
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Adres: Buitenbrinkweg 38A
Postcode: 3853 LX
Plaats: Ermelo
mechanische ventilatie
geen garage