Your search results

Barneveld – Batjan tussenwoning

€ 730,- per maand
VideoBarneveld – Batjan tussenwoning

Details

Nieuwe tussenwoning TE HUUR in De Nieuwe Burght

De Nieuwe Burght is een kleine woonwijk gelegen tussen de woonwijk De Burght en de Barneveldse Beek in. De buurt is ruim en kindvriendelijk opgezet. In de wijk worden 26 woningen gebouwd, bestaande uit rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande woningen en rug-aan-rug woningen. De woningen zijn ontworpen door Roozenbeek Architect BNA uit Stroe en gebouwd door Van de Kolk Bouw BV uit Garderen.

Wij bieden u de mogelijkheid om een tussenwoning (rug-aan-rug) te huren. Een groot voordeel is de mate van energiezuinigheid. Er is geen gasaansluiting in de woning aanwezig. Verwarming gaat via een warmtepomp. Bovendien zorgt het balansventilatiesysteem met een warmte-terugwin-systeem voor frisse lucht in huis. Warm water wordt verkregen via een elektronische geiser en boiler. Op het dak zijn 8 zonnepanelen aanwezig voor het opwekken van de eigen energie. Dit in combinatie met het hoge niveau van isolatie maakt dat het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast en toilet. Lichte woonkamer met openslaande deur naar het terras. Open keuken met inbouwapparatuur (inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast). Technische ruimte met warmtepomp. Vaste trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot twee mooie slaapkamers met een dakraam. Een ruime badkamer met douche en wastafel. Vaste trap naar de zolder.
Zolder: Grote open ruimte met kantelraam. Aansluiting voor wasmachine en de balansventilatie met WTW. Deze ruimte is o.a. geschikt als berging.

De woning is zijn voorzien van een berging aan de voorzijde van de woning. De tuin wordt aangelegd met een terras en beukenhaag.

Er zijn 4 tussenwoningen beschikbaar:
Batjan 2, 3, 6 en 7 (volgens de situatietekening in de brochure)

Bij verhuur zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

– Deze tussenwoningen vallen onder de “sociale huurwoningen”.
– Niet iedereen komt in aanmerking voor dit type huurwoning. Er zullen maximaal 20 inschrijvingen in behandeling worden genomen. Vervolgens vindt er een toewijzing plaats op basis van de hieronder gestelde criteria, zoals de inkomensnorm en de kredietwaardigheid (huurderscheck).
– Bij meerdere inschrijvingen op één woning zal de voorkeur uitgaan naar iemand die economisch of maatschappelijk is gebonden aan de gemeente Barneveld.
– Deze woningen zijn geschikt voor één of twee persoons huishoudens.
– Er vindt een huurderscheck plaats.
– De minimale huurperiode is 2 jaar.
– De borg is 2 x de maandhuur.
– Huurprijsstijging per jaar is volgens wettelijke regeling voor sociale huurwoningen.
– De huurprijs is exclusief, water en elektriciteit.
– De inkomensnorm is een gezamenlijk huishoudinkomen van maximaal € 39.055,- bruto per jaar.
– Huisdieren in overleg.
– Er zullen servicekosten van € 7,70 per maand in rekening worden gebracht voor het jaarlijks onderhoud van de beukenhagen.
– Huurder moet toestemming geven voor onderhoud aan de zonnepanelen, in verband met de oriëntatie van het dakvlak kan het zijn dat de zonnepalen op het dak van de buren liggen en vice versa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs
€ 730,- per maand
Bouwvorm
nieuwbouw
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
87 m2
Bouwjaar
2020
Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Adres: Batjan tussenwoning
Postcode: 3772 TH
Plaats: Barneveld
geen garage