header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Nieuwbouw De Telgterpoort

Aangenaam wonen, dichtbij het centrum

Op de locatie ‘garage Hordijk’ aan de Telgterweg 3 verrijst een uniek gebouw met 21 appartementen van verschillende groottes en indelingen:

• 16 prachtige tussenappartementen,
• 4 fraaie hoekappartementen
• 1 vorstelijk penthouse

Uitermate geschikt voor bewoning door zowel jongeren als ouderen. Aandacht voor elkaar, leefbaarheid en zelfstandigheid gaan in dit eigentijdse complex hand in hand. Ook als de jaren gaan tellen is de Telgterpoort een ideale plek om te wonen!

Veel groen

Het uit drie verdiepingen bestaande complex beschikt over een lift. Iedere woning is via de galerij bereikbaar. Een ingenieuze ‘schil’ rond de buitenom lopende galerij reduceert geluid van buiten. De vormgeving van het gebouw met de balkons aan de binnenzijde geeft een extra gevoel van veiligheid. De binnentuin en de aankleding van de naaste omgeving zorgen voor veel groen. Ruimte om te parkeren is er volop.

Begane grond met sfeervolle tuin

Centraal in het complex ligt de sfeervolle binnentuin. Alle appartementseigenaren beschikken over een vaste eigen parkeerplaats en berging. De ruime parkeerplaatsen en een invalidenparkeerplaats bevinden zich onder de carport (appartementsnummers 3, 4, 5, 10, 13, 14, 15, 20 en 21) of in de door groen omgeven parkeeraccommodatie (overige nummers).

Voor de gebruikers van de begane grond en bezoekers zijn er volop parkeerplaatsen aan de westzijde van het gebouw. Natuurlijk zijn er mogelijkheden voor oplaadpunten voor elektrische vervoermiddelen. Een oplaadpunt op een eigen parkeerplaats is in overleg mogelijk.

De begane grond aan de voorzijde van het gebouw en de ruimte aan de zuidoostzijde zijn beschikbaar voor verhuur en/of verkoop aan bijvoorbeeld dienstverlenende organisaties. Krijgt u bezoek dan ziet u via de videofoon vanuit uw appartement, wie er beneden voor de deur staat.

Eerste en tweede verdieping

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich in totaal 20 appartementen (waaronder 4 hoekappartementen) met verschillende oppervlakten (tussen de 75 m2 en 110 m2) en indelingen. Volop keuze dus!

Ruimtelijke indeling en afwerking, zo mogelijk, in overleg, afhankelijk van de realisatiefase. Deze appartementen zijn bereikbaar via een gesloten galerij aan de buitenzijde van het gebouw. Volledige bescherming tegen guur weer dus. Bijzonder zijn de balkons aan de binnenzijde met een mooi uitzicht op de binnentuin en de ‘groene’ parkeerplaatsen.

Derde verdieping

Op de bovenste verdieping bevindt zich een vorstelijk penthouse van 146 m2. Vanaf het ruime dakterras heb je een fantastisch uitzicht over de naaste omgeving. Door de grote oppervlakte zijn meerdere indelingen mogelijk.

Interesse?

Uw naam (*)

Uw e-mail (*)

Uw Adres

Uw telefoonnummer

Uw vraag

Neem ook contact met mij op

Voor een vrijblijvend gesprek over de verkoop van mijn eigen huis

Voor een vrijblijvend gesprek over de aankoopbegeleiding van een huis

Voor een vrijblijvend hypotheekgesprek door de adviseur(s) van Vinke Veluwe Hypotheken B.V.

Download de brochure voor meer informatie of ontdek de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Vinke Veluwe Makelaars
0341 567 810