Your search results

Marrit Visser

20190625-Marrit-VinkeVeluweMakelaars-057

"Van alle huizen-markten thuis"

Mijn naam is Marrit Visser. Ik woon in Ermelo, samen met mijn vriend/toekomstige man. Ik ben niet geboren in Ermelo, maar ben op mijn vierde hier komen wonen, waardoor ik ons werkgebied erg goed ken.

Sinds september 2018 werk ik met veel plezier bij Vinke Veluwe Makelaars. Als commercieel medewerker binnendienst ben ik het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Daarbij ondersteun ik de makelaars met het opstellen van koopovereenkomsten, taxatierapporten, facturatie en alle administratieve werkzaamheden die komen kijken bij de aan- en verkoop van woningen. Ik ben verantwoordelijk voor het agenderen van afspraken, het verstrekken en opstellen van objectinformatie en het bijhouden van mutaties in de portefeuille. U kunt mij treffen op ons kantoor in Ermelo. Ik ben op dit moment, naast mijn baan, bezig met de opleiding tot gecertificeerd Assistent Makelaar.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om verre reizen te maken. Ontdekken, ervaren en herinneringen sparen. Ik word erg blij van ‘buiten zijn’; zeilen, fietsen, wandelen, snowboarden. Daarnaast houd ik van lekker eten, koken en bakken.