Your search results

Leo van Dijk

Leo-proportional

"Waar de klant ook is, wij zijn altijd om de hoek"

Mijn naam is Leo van Dijk van Vinke Verzekeringen & Hypotheken. Ik help veel klanten uit de makelaardij met hun hypotheek en verzekeringen. Het is fijn om alles onder één dak te hebben en de klant van A tot Z te kunnen bedienen. Zo weet je dat alles goed is geregeld.

Het maakt niet uit waar onze klanten zitten: wij zijn altijd om de hoek. Ik vind het goed om te vertellen dat je bij ons gewoon met je schade terecht kunt, ook al ben je niet bij ons verzekerd. Wij helpen mensen graag als het te moeilijk wordt. Vaak kiezen die klanten er dan uiteindelijk voor om ons hun verzekeringen te laten behandelen.

Ik ben geboren en getogen Veluwenaar. Mijn kinderen zijn al lang het huis uit en samen met mijn vrouw woon ik in Ermelo. Ik sport graag en ben trainer bij voetbalvereniging DVS’33 in Ermelo.