Your search results

Gerrit Bruinewoud

"Wij ontzorgen u op alle financiële gebieden"

Mijn naam is Gerrit Bruinewoud en ik ben als Financieel Adviseur werkzaam bij Vinke Veluwe Verzekeringen en Hypotheken.

Heeft u een pand op het oog en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Loop bij ons binnen of maak een afspraak en wij kijken direct voor u wat de mogelijkheden zijn. Ook wanneer u vrijblijvend eens wil kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van financieringen of verzekeringen dan staat de deur altijd voor u open. Ook voor zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres en maken wij graag een risicoscan voor uw bedrijf.

Als onafhankelijk financieel adviesbureau kunnen wij u helpen bij al uw financiële vraagstukken. Wij kunnen bij alle hypotheekverstrekkers en verzekeraars zaken onderbrengen, waardoor wij telkens maatwerk voor u kunnen leveren. Wij denken in oplossingen en niet in problemen. Overdag of ’s avonds op kantoor of bij u thuis? Alles is mogelijk, wij helpen u graag. Wij zijn er immers om u te ontzorgen op alle financiële gebieden.

Met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Nunspeet. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik lid van de Technische Commissie van DVS ’33 Ermelo.