header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Gerda Haze

gerda-groot

"Voor iedereen ben ik de spin in het web"

Mijn naam is Gerda Haze. Ik ben gecertificeerd Assistent-Makelaar. Ik ben de spin in het web en meestal vind je mij op het kantoor Nunspeet. Maar minimaal 1 dag in de week werk ik ook vanuit kantoor Ermelo. Dat is het leuke van werken bij een regionaal bedrijf.

Ons team werkt al jaren volgens het concept ‘het nieuwe werken”: je bent daar waar je nodig bent. En omdat we streven naar het 100% digitale kantoor, is dat heel makkelijk in te regelen. Het leuke is dat ik daardoor contact heb met de klanten van beide vestigingen en dat ik alle huizen ‘ken’. Het voordeel voor de klant is, dat we allemaal inzetbaar zijn om hun huis te verkopen, hun taxatie uit te werken, of hun aankoop te realiseren.

Naast de woningmakelaardij, ben ik ook werkzaam voor Vinke Veluwe In Business. Ik regel voor de bedrijfsmatige klanten vaak afspraken en correspondentie, maar ik maak ook koopaktes en huurovereenkomsten. Verder help ik de taxateurs bij het uitwerken van hun rapporten en het verzamelen van relevante informatie.

Ik woon in Nunspeet en ga graag op de fiets naar kantoor. Met mijn man heb ik twee kinderen die beiden op de lagere school zitten.