header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Fennie Wouda

"Binnen het team van Vinke Veluwe Makelaars vervul ik de rol van vliegende keep."

Mijn naam is Fennie Wouda,  getrouwd met Erik en samen hebben wij drie kinderen, één zoon en twee dochters. Ik ben geboren in Ermelo en ben in mijn vrije tijd graag bezig met sport, lezen en tuinieren.

Binnen het team van Vinke Veluwe Makelaars houd ik me bezig met klantcontact, organisatie, planning en vervul ik de rol van “vliegende keep”.
De kans is dus vrij groot dat u mij aan de telefoon krijgt voor bijvoorbeeld het plannen van een afspraak. Het leuke aan dit werk is dat het veelzijdig is en dynamisch. Geen dag is het zelfde. Op onze kantoren in Nunspeet en Ermelo gebeurt altijd heel veel.

U zult begrijpen dat het bij ons thuis vaak over “huizen” gaat, maar gelukkig kunnen we een goede balans vinden tussen werk en prive.

Naast dit ondersteunende werk bij Vinke Veluwe Makelaars ben ik koster/beheerder van de Oude Kerk in Ermelo.  Het oudste gebouw van Ermelo en uiteraard een monument. Als ’s avonds de  kerk wordt opgelicht en er schitterend uitspringt, dan ben ik best trots dat ik voor dit gebouw verantwoordelijk ben.