Your search results

Erik Wouda

Erik-proportional2

"Op de Noordwest Veluwe kom ik veel ondernemende klanten tegen"

Mijn naam is Erik Wouda en ik ben in 2001 begonnen als makelaar bij Vinke Veluwe Makelaars. Inmiddels ben ik directeur van Vinke Veluwe Makelaars en Vinke Veluwe in Business.

Ik ben geregistreerd in het makelaarsregister van Vastgoedcert (voor wonen en bedrijfsmatig onroerend goed) en in het taxateursregister van het NRVT, ook voor wonen en bedrijfsmatig onroerend goed. Het mooie aan ons bedrijf vind ik dat we een uitgebreid netwerk hebben. We makelen en taxeren op de Noordwest Veluwe en komen daar veel ondernemende klanten tegen.

Het fijnste vind ik het sluiten van een ingewikkelde deal. Ik kom veel complexe zaken tegen. Daarvoor moet ik vaak overleggen met juristen, banken en accountants. Het is fantastisch om een probleem voor een klant te ontwarren en op te lossen. De mooiste afronding is het afgeven van de sleutel aan de nieuwe koper of huurder. Je hebt dan als makelaar of taxateur echt iets betekend voor je klant.

Ik woon in Ermelo en ben opgegroeid op de Veluwe. Met mijn gezin heb ik een fijn huis en zie je mij veel buiten om bezig te zijn met sport of bijvoorbeeld met mijn houtvoorraad.