header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Erik Wouda vanaf 1 januari de nieuwe eigenaar van Vinke Veluwe Makelaars

Toen ik in 1994 voor mijn vader ging werken, had ik niet kunnen bedenken dat ik ooit zijn bedrijf over zou nemen. Toch is dat in 2001 gebeurd. Iedereen die mij kent, weet dat ik de afgelopen 22 jaar met hart en ziel heb gewerkt voor onze klanten en voor het team van Vinke Veluwe Makelaars. Het is minder bekend dat ik onlangs mijn Master of Science-titel heb behaald.  Met de opleiding Strategic Planning, wil ik graag een nieuwe start maken in 2017.

Gelukkig werkt Erik Wouda al 15 jaar bij ons bedrijf.  De laatste 6 jaar ook als directeur. Hij heeft altijd de drive om de beste, plezierigste deal te maken voor onze opdrachtgevers. Hij heeft de ambitie om Vinke Veluwe Makelaars uit te bouwen als hét makelaarskantoor van de Veluwe. Daarom draag ik per 1 januari graag alle aandelen van Vinke Veluwe Makelaars aan hem over.

Het persoonlijke contact blijft uiteraard de spil van de makelaardij. Ik wens Erik en het team alle succes toe in de komende periode.

Ik dank iedereen voor de samenwerking,

Philipine

Per 1 januari is Erik Wouda eigenaar van Vinke Veluwe Makelaars

Erik Wouda:

Met groot plezier werk ik al jaren voor Vinke Veluwe Makelaars. Zowel als makelaar en taxateur, maar ook als directeur. Vinke Veluwe Makelaars is een modern kantoor. We werken overal. Onze telefoon, onze automatisering, onze agenda’s, onze portefeuille: het is allemaal één geheel. Zo kan het gebeuren dat Gerda in Nunspeet de telefoon opneemt en het gesprek aan mij in mijn auto of aan Tienke op kantoor Ermelo doorverbindt. Bezichtigingen doen we over de hele Veluwe. ’s Morgens heeft Gerard Schouten een afspraak in een appartement in Ermelo, daarna rijdt hij door naar een vrijstaande woning in Nunspeet. Het hele team is continu op de hoogte van de lopende zaken zoals onderhandelingen.

We hebben met elkaar een grote slag gemaakt door volledig digitaal te gaan werken. Voor u als klant verandert er niet veel: u blijft bellen naar het vertrouwde telefoonnummer en u blijft zaken doen met het team dat u al kent. Mijn ambitie voor 2017 is om u als klant nog meer te ontzorgen. U kunt daarom toegang krijgen tot uw eigen online verkoop- en aankoopdossier. Uiteraard wil ik de verkoopportefeuille van Vinke Veluwe Makelaars uitbreiden. We hebben daartoe prachtige acties op stapel staan. Uiteindelijk gaat het erom dat uw woning naar volle tevredenheid wordt verkocht of aangekocht. Gelukkig scoort ons kantoor een 8,6 klanttevredenheidscijfer op Funda en geven klanten aan dat ze Vinke Veluwe Makelaars zeker bij vrienden of bekenden zullen aanbevelen.

Ik werk al 15 jaar voor Vinke Veluwe Makelaars en de laatste jaren voelt het echt alsof het mijn kantoor is. Daarom ben ik zeer verguld met deze kans.
Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten.

Erik