header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

De Jachthut Van Cartouche

Onlangs mocht ons kantoor Peter en Monique Post uit Ermelo begeleiden bij de aankoop van een uniek object aan de rand van het Speulderbos: de jachthut van Cartouche aan de Garderenseweg.

De Hut van Cartouche was jarenlang eigendom van Arnold van der Wal, zeer bekend in de wereld van de georganiseerde jacht in Nederland. Na de Tweede Wereldoorlog bouwde hij in het Speulderbos deze jachthut van waaruit hij het bos beheerde. Bekende jagers, filosofen en natuurbeheerders waren er te gast, evenals leden van het Koninklijk Huis. Ook tekenaar en schilder Rien Poortvliet, die het Speulderbos vaak als inspiratie gebruikte, was er kind aan huis. De Hut van Cartouche is zelfs te vinden in één van zijn boeken.

Omdat deze oude jachthut cultuurhistorische waarde heeft, werd de woning verkocht via een gesloten inschrijving. Daarbij moesten de bieders door middel van een presentatie laten zien wat de plannen zijn met de jachthut.

Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe Peter en Monique de begeleiding door Vinke Veluwe Makelaars hebben ervaren en stelden de kopers van dit bijzonder mooie plekje enkele vragen.

Waarom heb je gekozen voor aankoopbegeleiding door een makelaar? De Hut van Cartouche is een buitgewoon object, zeker voor ons. Je wilt iets graag en bij een inschrijving kun je jezelf nog wel eens voorbijlopen. Je wilt graag je concurrenten voorblijven maar tegelijk ook betalen naar de waarde. Dan is het fijn dat er iemand is die gevoel heeft voor de waarde, waarmee je de juridische aspecten kunt bespreken en waarmee je kunt sparren over de te volgen strategie.

Hoe kwam je bij Vinke Veluwe Makelaars terecht? Bij een aankoop hoort ook een verkoop. We keken al verder en de vraag was vooral: “door wie zouden we dan ons huidige woning willen verkopen?” Er is keuze genoeg wat dat betreft, maar de open en respectvolle relatie die we al op een andere manier hadden, gaf voor ons de doorslag om Vinke Makelaars te benaderen.

Hoe heb je de dienstverlening van VVM ervaren? We kunnen niet anders zeggen dan dat er aandacht is geweest voor onze zorgen. De organisatie zit goed in elkaar, dossiers zijn goed op orde en de medewerkers handelen vlot en punctueel zonder dat wij afhankelijk waren van één persoon.