header_image
WoningNieuwbouw
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Aankoopmakelaar zoekt: onze klant zoekt uw huis!

Wij treden regelmatig op als aankoopmakelaar. Voor onze actieve aankoopklanten zijn wij altijd op zoek naar mooie huizen. Overweegt u uw huis te verkopen? Misschien zijn onze klanten wel op zoek naar juist uw huis! Dit is uw kans om uw huis te verkopen zonder verkoopmakelaarskosten. Want onze opdrachtgever betaalt ons als zijn aankoopmakelaar. Een ander voordeel is dat u niet met uw huis in de openbare verkoop hoeft: Met behoud van privacy toch uw huis verkocht.

Op dit moment zoeken we naar:

 

  • A. Een2-onder-een-kap of vrijstaand huis in Ermelo, bouwjaar vanaf 2000, met minimaal 4 slaapkamers in de prijsklasse tot € 475.000,–
  • B. Een vrijstaande woning in Nunspeet tot € 750.000,–
  • C. Een helft van dubbel in Harderwijk

Vraag Vinke Veluwe Makelaars op de koffie!

We maken graag een afspraak met u voor een pré-bezichtiging. Daarna maken we een bezichtigingsafspraak met onze klant. Natuurlijk begeleiden wij het hele proces: zelfs de koopakte maken wij op.

Hiernaast zijn we altijd actief op zoek naar nieuw aanbod. Kortom: zoekt u een makelaar in de omgeving van Ermelo, Nunspeet, Hierden, Hulshorst, Harderwijk, Nunspeet, Vierhouten, Elspeet of Hulshorst? Vul dan uw gegevens hieronder in:

Erik Wouda, aankoopmakelaar op de Veluwe, is op zoek naar uw huis!

formulier

Ik heb ook interesse:

Voor een vrijblijvend gesprek over de aankoopbegeleiding van een huis
Voor een vrijblijvend hypotheekgesprek door de adviseur(s) van Vinke Veluwe Hypotheken B.V.