Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Harderwijk - Zwartepad 3

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
1.375.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
272
6762
2020
Villa
Vrijstaande woning
3
5
8

Adres

Adresgegevens
Harderwijk
Zwartepad 3
plan een bezichtiging

Tot in de puntjes strak afgewerkt, voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen met luxe uitstraling, gasloos, 30 zonnepanelen, veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen én meerdere materialen die smart aan te sturen zijn ……. zo maar een aantal kenmerken van deze luxe vrijstaande villa met dubbele garage, veranda én zwembad, die staat gesitueerd in het buitengebied van Harderwijk op een fraai aangelegd perceel van 1.090 m².

Deze villa is heel centraal gelegen en ligt op korte afstand van de A28, waardoor u een goede bereikbaarheid heeft naar de randstad. Maar ook de uitgestrekte Veluwse bosgebieden waar u in de ongerepte natuur de mogelijkheid heeft om eindeloos te genieten van de fijne fiets- en wandelpaden, bevindt zich op korte afstand van de villa. Tevens zijn zowel het dorpscentrum van Ermelo als het stadscentrum van Harderwijk binnen enkele autominuten bereikbaar, als ook de prachtige boulevard met de vele terrassen en met zicht op het Wolderwijd.

In 2018 is er gestart met de bouw van deze vrijstaande villa en deze is in 2020 gereed gekomen en voorzien van definitief energielabel A+. De huidige eigenaren hebben kosten nog moeite gespaard om van deze woning een luxe villa te maken waar het aan niets ontbreekt. Dit is wonen anno 2024 met alle gemakken, luxe en technische snufjes die u een optimaal wooncomfort geven.

Via het houten toegangshek bereikt u de prachtige opvallende entree van de villa met de volgende indeling:
Begane grond: ruime entree met trapopgang naar 1e verdieping, royale living met enorm veel lichtinval door de grote raampartijen en voorzien van een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming, luxe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, ruime eetkamer, hal met toegang tot de toiletruimte, de tuin en de inpandige dubbele garage.
1e verdieping: overloop met vide en dakkapel, 1e (ouder)slaapkamer voorzien van ruime inloopkast, 2e slaapkamer met dakraam, 3e en 4e slaapkamer voorzien van dakraam en gevelraam, luxe badkamer met strakke wand- en vloerafwerking en voorzien van dakkapel, vloerverwarming, ligbad, ruime inloopdouche, vrijdragend toilet en wastafelmeubel met dubbele waskom.
2e verdieping: overloop met loungeruimte voorzien van dakraam en topgevelraam, ruime 5e slaapkamer voorzien van dakraam.
Het gebruiksoppervlakte wonen van deze villa is maar liefst 272 m² (en dat is exclusief de ruim 82 m² overige inpandige ruimte).

En dan de tuin .... gelegen rondom de woning en ook hier geldt dat het tot in de puntjes is aangelegd. Het grote afsluitbare zwembad met buitendouche, de verschillende terrassen, het grote gazon met aangrenzende beplanting, de schitterende veranda met glazen schuifwand en voorzien van warm/koud water en keukenblok, de strakke erfafscheiding van zowel de houten schutting als de beukenhaag, de aanwezigheid van een grondwaterpomp, kortom; het geheel ziet er heel verzorgd uit. Tevens ervaart u hier optimale privacy en is het een heerlijke tuin om tot rust te komen en zijn er meerdere plekken in de tuin waar u tot laat in de avond kunt genieten van het buitenleven.

Via de elektrisch bedienbare toegangspoort bereikt u de ruime oprit met parkeerplaatsen en de dubbele garage. Er is hier voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

Er is nog heel veel meer te vertellen over deze luxe villa; een uitgebreide opsomming is in de bijgesloten informatielijst opgenomen. Is uw interesse gewekt? Wij vertellen u tijdens een bezichtiging graag meer over wat deze strak afgewerkte villa u allemaal te bieden heeft. Bel ons vandaag nog voor een bezichtiging; u bent van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu