Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Nelson Mandelahof 9

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
435.000
Bestaande bouw
Onder bod
99
10780
2015
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
2
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Nelson Mandelahof 9
plan een bezichtiging

In een rustige woonomgeving staat deze nette tussenwoning met houten fietsenberging gesitueerd op een fraai perceel van 105 m².

Wat is het hier fijn wonen! Als u de straat uitloopt bereikt u de uitgestrekte bossen waar het heerlijk genieten is van eindeloze fiets- en wandeltochten. Aangrenzend bevindt zich hier ook de prachtige Groevenbeekse heide. Kortom; voor elke buitenliefhebber is het hier écht enorm genieten van de ongerepte natuur!
Verder bevindt zich eveneens op loopafstand de sportvelden en zowel een basisschool als het voortgezet onderwijs. In de directe nabijheid van de woning is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning is gebouwd in 2015 en is geheel gasloos en voorzien van een WTW installatie. Het dak aan de achterzijde van de woning is voorzien van zonnepanelen wat o.a. resulteert in een definitief energielabel A++. Verder is de woning altijd keurig onderhouden.

Via het tuinpad bereikt u de entree van de woning met de volgende indeling:
Begane grond:
entree/hal, bergkast, toiletruimte voorzien van vrijdragend toilet en fonteintje, lichte en tuingerichte woonkamer voorzien van pvc-vloer en met toegang tot de achtertuin en met trapopgang naar de 1e verdieping, open keuken gesitueerd aan de voorzijde en voorzien van nette keuken in lichte kleurstelling met alle gewenste inbouwapparatuur.
1e verdieping:
overloop, royale 1e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde met bergruimte achter de knieschotten, 2e slaapkamer gesitueerd aan de voorzijde, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel.
2e verdieping:
open zolderruimte voorzien van dakraam en aansluitingen voor de was-apparatuur.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De voortuin is voorzien van een stukje tuin, een deel bestrating en een houten fietsenberging met een groenstrook als dakbedekking. De achtertuin heeft een gunstige zonligging (zuid) en is voorzien van een heerlijk groot terras met als erfafscheiding een houten berging. Hierdoor ontstaat er heerlijk veel privacy!

Bijzonderheden:
- Nette tussenwoning met vrijstaande houten berging en vrij zicht aan de voorzijde;
- Gasloos en voorzien van WTW installatie en zonnepanelen;
- Airconditioning op de begane grond waarmee je kunt verwarmen en koelen. Dit zorgt voor een optimaal woonklimaat;
- Definitief energielabel A++;
- Lichte tuingerichte woonkamer met pvc-vloer;
- Open keuken met keuken in lichte kleurstelling en alle gewenste inbouwapparatuur;
- Twee slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping;
- 2e verdieping is een open zolderruimte waar eventueel een 3e slaapkamer gerealiseerd kan worden;
- Terras aan de achterzijde heeft een gunstige zonligging (zuid) en door de houten bergingen is er optimale privacy;
- Voortuin voorzien van houten fietsenberging;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 99 m²; inhoud ca. 349 m³.

Ziet u zichzelf hier al wonen? Spreekt de ligging u aan en voldoet deze nette woning aan uw woonwensen? Bel ons vandaag nog voor het inplannen van een bezichtigingsafspraak. Wij laten u deze woning graag zien. Van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu