Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Horsterweg 29

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
695.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
139
6596
1934
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Horsterweg 29
plan een bezichtiging

Op een mooie locatie aan de doorgaande Horsterweg staat deze uitgebouwde vrijstaande woning 't Kampje' met houten tuinhuis op een prachtig aangelegd perceel van 351 m².

De woning ligt op korte afstand van het gezellige dorpscentrum met alle gewenste voorzieningen. Naast de woning bevindt zich een fiets-/wandelpad naar de achtergelegen Lelielaan en aangrenzend een plantsoen voorzien van een oorlogsmonument met een aantal openbare parkeerplaatsen. Bent u een echte natuurliefhebber? Binnen enkele fietsminuten bereikt u de uitgestrekte Veluws bossen waar het heerlijk fietsen en/of wandelen is in de ongerepte natuur!

In 1934 is de woning gebouwd en in 1987 royaal uitgebouwd waardoor er op de begane grond veel meer leefruimte is ontstaan. De woning is voorzien van authentieke details en is in de loop der jaren altijd keurig onderhouden en volledig geïsoleerd. Naast het reguliere onderhoud zijn op de eerste verdieping in de jaren 1997-2000 alle draairamen vervangen en tevens dubbel glas geplaatst. In 2002 zijn alle dakpannen vervangen en in 2003/2004 het dakleer en zinkwerk. In 2019 is de begane grond voorzien van HR++ glas en in 2022 zijn de badkamer en de toiletruimte op de begane grond compleet vernieuwd. Tot slot is in 2024 het buitenschilderwerk uitgevoerd.

Via het tuinpad met smeedijzeren hekwerk bereikt u de entree van de woning met de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal met prachtige voordeur voorzien van glas in lood, toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje, woonkamer met zowel een zitgedeelte aan de voorzijde met erker als ook een zitgedeelte met zicht op het tuinpad en voorzien van een visgraad parketvloer, inbouw houtkachel en airco, open doorgang naar de uitgebouwde woon-/eetkeuken welke is voorzien van een keuken in houtkleur en met alle gewenste inbouwapparatuur. Via de keuken bereikt u de inpandige bijkeuken, de ideale berging. De bijkeuken is voorzien van een elektrische boiler en een aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens heeft u vanuit de keuken directe toegang tot de tuin. Royale 1e slaapkamer met vaste kastenwand voorzien van schuifdeuren, airco en met toegang tot de tuin. Luxe badkamer (2022) voorzien van mooi tegelwerk, wastafelmeubel met dubbele kraan en ruime inloopdouche en toegang tot de aangrenzende sauna.
1e verdieping: overloop, 2e slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde en voorzien van vaste kast en airco, 3e slaapkamer eveneens aan de achterzijde en met toegang tot een ruim balkon, badkamer voorzien van wastafelmeubel, douche en vrijdragend toilet.
2e verdieping: overloop, 4e slaapkamer voorzien van groot dakraam.

En dan de tuin ..... wat een plaatje! Prachtig aangelegd en voorzien van meerdere terrassen, looppaden, veel groenblijvende struiken en hagen afgewisseld met veel bloeiende beplanting. Wat is het hier heerlijk tot rust komen! En dan is er ook nog de aangebouwde terrasoverkapping waar het op zomerse avonden tot in de late uurtjes heerlijk genieten is van het buitenleven! In de achtertuin staat er een enorm houthok en bevindt zich hier eveneens een parkeerplaats inclusief laadpunt voor een elektrisch auto op eigen terrein welke is af te sluiten middels een smeedijzeren hekwerk.

Bijzonderheden:
- Fraaie uitgebouwde vrijstaande woning op een prachtig aangelegd perceel van 351 m²;
- Gelegen aan de doorgaande weg met naast de woning een fiets-/wandelpad met aangrenzend plantsoen voorzien van oorlogsmonument;
- Nabij het centrum en op fietsafstand van de uitgestrekte bossen;
- Woonkamer met twee zitgedeeltes waarvan één voorzien van erker en houtkachel;
- Woon-/eetkeuken met keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur;
- Royale slaapkamer en luxe badkamer met sauna op de begane grond;
- 1e verdieping voorzien van twee slaapkamer en complete badkamer;
- Op de 2e verdieping bevindt zich nog een 4e slaapkamer;
- Woonkamer, slaapkamer begane grond en voorzien van airco;
- Voorzien van 14 zonnepanelen gelegd in 2018 en 6 zonnepanelen gelegd in 2022;
- Definitief energielabel C;
- Prachtig aangelegde tuin met optimale privacy en voorzien van meerdere terrassen, aangebouwde terrasoverkapping en veel groenblijvende en bloeiende beplanting;
- Grondwaterinstallatie voor tuin aanwezig;
- Achter in de tuin een ruim houthok en parkeerplaats met laadpunt voor elektrisch auto op eigen terrein;
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca 139 m²; inhoud ca. 538 m³.

Voldoet deze goed onderhouden woning aan (al) uw woonwensen? Spreekt de centrale ligging u aan? Bel ons vandaag nog voor een bezichtigingsafspraak en kom de sfeer proeven van deze prachtige woning met haar mooie tuin en de fijne ligging. Van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu