Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Groot Horloo 66

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
695.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
156
5975
2008
3
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Groot Horloo 66
plan een bezichtiging

Vorstelijk wonen in een kasteel met energielabel A?
Dat kan in dit luxe penthouse met groot terras, 2 parkeerplaatsen, berging, 3 slaapkamers, 2 badkamers, nieuwe keuken met inbouwapparatuur (2023) en stijlvolle visgraat PVC vloerafwerking (2023).
Woonoppervlakte circa 156 m2.

In 2008 is tussen Harderwijk en Ermelo nabij het Randmeer Wolderwijd een uniek appartementengebouw gerealiseerd in kasteelstijl (inclusief poortgebouw met "ophaalbrug" en fonteinen).
Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met eigentijds woongenot.
Zo is het complex voorzien van een parkeerkelder en liftinstallatie. Alle wooneenheden zijn volledig geïsoleerd.

Groot Horloo is een bijzondere plek om te wonen.
De VVE is actief, onderling betrokken en samen bent u eigenaar van uw eigen kasteel met gezamenlijke 'Ridderzaal' en een echte kasteeltoren.
De torenkamer met omliggend terras is voor alle eigenaren vrij toegankelijk. Hier kunt u eindeloos genieten van het prachtige uitzicht over het Randmeer, het buitengebied van Ermelo en Harderwijk.
Het kasteel ligt in het buitengebied van Ermelo, maar toch heel centraal.
De A28 bereikt u binnen ca. 3 minuten. Winkelcentrum Drielanden ligt op fietsafstand en is net als het centrum van Ermelo met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Ook het gezellige centrum van Hanzestad Harderwijk is binnen 15 minuten bereikbaar.

INDELING
Derde verdieping: hal, meterkast, toilet, slaapkamer met badkamer-en-suite (voorzien van douche, wastafel en wasmachine-aansluiting), ruime woonkamer met sfeervolle ingebouwde gashaard en toegang tot het terras en halfopen, luxe woonkeuken voorzien van Quooker, combi-/stoomoven, combi-kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. Ook vanuit de woonkeuken is er toegang tot het zonnige terras (circa 15 m²).
Vierde verdieping: overloop, C.V.-ruimte, hoofdslaapkamer met inloopkast, 3e slaapkamer en 2e badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en 2 wastafels.
Vijfde verdieping: via vlizotrap te bereiken, riante bergzolder.

Bijzonderheden:
- unieke woonlocatie in het midden van het land;
- smaakvolle architectuur met fraaie kasteeldetails;
- 2 parkeerplaatsen en een privé berging in de parkeerkelder;
- 2 badkamers;
- nieuwe en luxe keuken met inbouwapparatuur (2023);
- maandbijdrage VVE € 303,-;
- actieve VVE;
- energielabel A;
- gezamenlijk gebruik van de Ridderzaal en de kasteeltoren.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu