Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Dennenlaan 19

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
935.000
Bestaande bouw
Verkocht
212
6598
1970
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
3
5
7

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Dennenlaan 19
plan een bezichtiging

Riant wonen in bosrijke villawijk maar ook op loopafstand van het dorpscentrum en het station!
Deze perfect uitgebouwde en goed onderhouden vrijstaande woning ligt op vrijstaande kavel van 744 m² omgeven door groen en grenzend aan grote percelen, hierdoor is de privacy op het perceel optimaal. Een ideale plek om te wonen.
In 2003 hebben de eigenaren een architect in de arm genomen om de woning aan de achterzijde te vergroten en zie het resultaat! Er is een prachtige woonkamer gerealiseerd met aan de voorzijde een gezellige zit om de gas openhaard, aan de achterzijde een tuinkamer met veel glas, openslaande deuren en een fraai uitzicht over de tuin en het terras. Door de glazenlichtstraat in de woonkamer is de woonbeleving optimaal en de lichtinval uniek.
En zoals u op de foto's kunt zien, dit is een "muzikaal" huis, mocht u een goede plek zoeken voor de vleugel of het orgel dan is deze woonkamer bij uitstek geschikt voor een huiskamerconcert.
De moderne keuken is direct verbonden met de eetkamer, ook gesitueerd aan de tuinzijde van de woning. Het geeft de sfeer van een woonkeuken, door de goede afmetingen van deze ruimte is er plek voor een grote eettafel, uiteraard zijn hier ook openslaande deuren naar het terras.
Aan de voorzijde van de woning is een kantoor/studeerkamer, deze ruimte leent zich bij uitstek voor een slaapkamer op de begane grond.
Indeling: entree met overkapping, hal met vide, toilet, studeer/werkkamer, woonkamer van ca. 70 m² met houten vloer, vanaf de hal is de keuken met aansluitend de eetkamer bereikbaar. Deze ruimten hebben een gezamenlijke afmeting van ongeveer 26 m². Vanaf de keuken is er toegang tot de bijkeuken met deur naar de oprit.
1e verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde met kastruimte, vanaf één slaapkamer is een luik naar de bergzolder, luxe badkamer met inloopdouche met regendouche, toilet, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde zijn twee kamers, op dit moment in gebruik als slaapkamer en ruime kleedkamer, deze ruimte is eenvoudig weer als slaapkamer te gebruiken. Hier is een luik naar de tweede bergzolder.
De brede oprit is geschikt om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

Wat deze woning extra aantrekkelijk maakt:

- Woonoppervlakte 212 m², energielabel C;
- Perceeloppervlakte 744 m² de tuin is gelegen op het zuiden!;
- Onder architectuur uitgebouwd aan de achterzijde in 2003;
- Luxe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, vernieuwd in 2007;
- Badkamer vernieuwd in 2007;
- De voor en achtertuin zijn opnieuw aangelegd incl. terrassen en tuinverlichting;
- In 2022 is er naast de woning een extra fietsenberging gerealiseerd.
- Er is een laadpunt voor een elektrische auto;
- In 2023 is er aan de achterzijde buitenzonwering aangebracht.

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij begroeten u graag aan de Dennenlaan 19!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu