Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Rutgerskamp 26

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
449.500
Bestaande bouw
Beschikbaar
115
2964
1985
Eengezinswoning
Hoekwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Rutgerskamp 26
plan een bezichtiging

In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk "De Maat" ligt deze fijne, uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde stenen berging, houten schuurtje en achtertuin op het zuiden.
Een aantrekkelijke en rustige woonomgeving, nagenoeg grenzend aan het landgoed Veldwijk met monumentale panden en bomen.
Basisscholen en sportfaciliteiten liggen in de buurt en met 5 minuten fietsen, bent u in het centrum van Ermelo of bij het NS-station.

De huidige bewoners hebben de woning altijd netjes onderhouden en op diverse punten vernieuwd en verbeterd. Hierdoor is de woning instapklaar.
In 2006 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd en in 2011 is de woning aan de achterzijde over de volle breedte 2,5 meter uitgebouwd.
In dat jaar is tevens de keuken met inbouwapparatuur geplaatst.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van 10 zonnepanelen.
Door plaatsing van de dakkapel op de 2e etage is er ruimte gemaakt voor een mooie, extra slaapkamer. Hierdoor beschikt de woning over 4 slaapkamers.
Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd, is er een heerlijke, ruime en lichte leefruimte op de begane grond ontstaan.
De oppervlakte van de woonkamer is circa 41 m². Vanuit de woonkamer is er via de openslaande tuindeuren toegang tot de zonnige achtertuin.
Het terras is omzoomd met enkele bomen voor schaduw, sfeer en privacy. Een haag en borders gecombineerd met bloempotten maken de buitenruimte tot een zonnige plek waar je heerlijk kunt genieten!

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot de aangebouwde berging. Vanuit de hal tevens toegang tot de heerlijke leefruimte bestaande uit woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, trapkast en open hoekkeuken met inbouwapparatuur.
Eerste verdieping:
overloop, 3 slaapkamers (1 met dakkapel) en badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en een tweede toilet. De badkamer beschikt over vloerverwarming.
Tweede verdieping:
voorzolder met opstelplaats voor cv-ketel en aansluiting wasmachine en vierde slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
- energielabel C;
- aanbouw (2011);
- keuken (2011);
- C.V.-combiketel (2020);
- 10 zonnepanelen (2011).

Bel ons voor een afspraak. U bent van harte welkom om binnen te kijken!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu