Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Klaverlaan 3

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
465.000
Bestaande bouw
Verkocht
99
3445
2012
Eengezinswoning
Tussenwoning
3
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Klaverlaan 3
plan een bezichtiging

Welkom bij uw toekomstige thuis! Deze prachtige tussenwoning, gelegen aan de bosrand, is een parel op de woningmarkt en perfect voor alle doelgroepen. Gebouwd in 2012 en tot in de puntjes verzorgd, is dit huis een plek waar u zich direct thuis zult voelen.

Na een drukke werkdag is het hier heerlijk thuiskomen. De woning is gelegen aan de bosrand, waardoor u vanuit uw woonkamer of tuin kunt genieten van een groene, serene omgeving. De locatie is niet alleen geweldig vanwege de natuur, maar ook vanwege de nabijheid van alle voorzieningen.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een lichte en ruime hal. De woning is gebouwd in 2012 en dat is te zien aan de moderne uitstraling en de kwaliteit van de materialen. De woning is altijd goed onderhouden.

De woonkamer is een plek waar u zich direct thuis zult voelen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven u een prachtig uitzicht op de bosrand. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, deze zijn ruim en licht. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een douche, wastafel en toilet.
Er is een vaste trap naar de 2e verdieping, op dit moment is dit een grote ruimte waar de aansluiting voor wasapparatuur is. Hier is ruimte om een 4e slaapkamer te creëren.

De tuin is een geweldige toevoeging aan deze woning. Gelegen aan de bosrand, kunt u hier in alle rust genieten van de natuur. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en met een diepte van ruim 12 meter biedt deze voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. In 2023 is er bij de schuur een overkapping geplaatst.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012;
- Keurig onderhouden tussenwoning;
- Gelegen aan de rand van het bos;
- Voorzien van 3 slaapkamers op de 1e verdieping;
- Definitief energielabel A;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 99 m², inhoud ca. 352 m³;
- Perceeloppervlakte 143 m².

Deze woning is perfect voor degene die op zoek is naar een modern, goed onderhouden en sfeervol huis op een geweldige locatie. Bent u klaar om de stap te zetten en van deze woning uw thuis te maken? Wacht dan niet langer en plan een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u deze prachtige woning te laten zien!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu