Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Riebroekseweg 56

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
1.045.000
Bestaande bouw
Verkocht onder voorbehoud
244
4105
1951
Woonboerderij
Vrijstaande woning
3
3
8

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Riebroekseweg 56
plan een bezichtiging

Sfeervolle woonboerderij "De Telgterhof" gelegen op schitterende locatie in het buurtschap Telgt.
Achter de bosschages ligt een parel van een plek op een perceel van 9.232 m². Als u hier voor het eerst komt kijkt u uw ogen uit. Achter elke boom en struik doemt een nieuw bospaadje op met mooie doorkijkjes op de boerderij of de eendenvijver.
De eigenaresse is hier in 1971 komen wonen en heeft dit prachtige stuk natuur aangelegd met natuurlijke vijver, bijzondere bomen, borders en bloementuin.
Aan de voorzijde grenst het perceel aan de "Perenboomsteeg", een ouderwets kronkelpad de landerijen in.

De oorspronkelijke boerderij is gebouwd in 1951 en heeft nog veel van de authentieke details zoals luiken, een vide in de woonkamer met een hoog plafond en een grote glaspui waar vroeger de staldeuren hebben gezeten.
In 1991 is het woongedeelte aan de achterzijde aangebouwd. Ook hier zijn alle voorzieningen aanwezig. De woonkamer met veel glas heeft een schitterend uitzicht over het terrein. Deze ruimte leent zich ook goed voor mantelzorgwoning, of praktijk/kantoor aan huis.
Er is een inpandige garage met trapopgang naar de ruime bergzolder.

Indeling:
Entree/hal, studeerkamer, badkamer met ligbad, wastafel en toilet, toegang tot de slaapkamer met kastenwand. Gezellige woonkeuken met schouw. Hier is ook de achterdeur die hoofdzakelijk wordt gebruikt i.p.v. de voordeur. Ruime woonkamer met openhaard en vide, opentrap naar de 1e verdieping.
Overloop, twee slaapkamers elk met vaste kasten, eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel.
Dan weer terug naar de centrale hal. Er is hier een extra badkamer met douche, toilet en wastafel, lichte woonkamer of praktijkruimte met houtkachel. Opvallend zijn de grote raampartijen met uitzicht over de tuin. Wasruimte met aansluiting voor de wasmachine.
De garage is vanaf de hal binnendoor bereikbaar. De vaste trap geeft toegang tot de verdieping die in gebruik is als grote zolder. Vervolgens is er een vide met zicht in de woonkamer. Met verschillende aanpassingen is de zolderruimte geschikt te maken voor extra kamers.
De boerderij heeft een energielabel D en bijna alle ramen zijn voorzien van dubbelglas. Er zijn ca. 14 (wat oudere) zonnepalen aanwezig.
Op het terrein staat een eenvoudige paardenstal voor twee paarden.

Als u hier rond loopt dan merkt u aan alles dat hier vanaf 1971 met liefde en plezier is gewoond. Luxe is er niet, maar degelijk is het wel met praktisch ingedeelde ruimten.
Op onderdelen moet de woning worden gemoderniseerd en geïsoleerd, maar met met zo'n leuk huis op deze schitterende plek is dat meer dan de moeite waard!
U bent dan ook van harte uitgenodigd voor een bezichtiging en wij zijn benieuwd naar uw mening.

Nog enkele opvallende zaken:
- perceeloppervlakte 9.232 m²;
- woonoppervlakte 244 m²;
- de bestemming van het perceel is wonen (één woonhuis), de tuin en het achterliggende terrein heeft de bestemming natuur;
- er is een grondwaterpomp aanwezig voor beregening van de tuin.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu