Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Gelreweg 48

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
550.000
Bestaande bouw
Beschikbaar
108
8919
1955
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
4
3
4

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Gelreweg 48
plan een bezichtiging

Op loopafstand van de uitgestrekte Veluwse bosgebieden, scholen en sportvelden staat deze uitgebouwde vrijstaande woning met oprit en aangebouwde berging op een mooie hoeklocatie van de Gelreweg en de Kruiskampweg.

Wat een fijne woonomgeving is dit. Direct vanuit de woning genieten van eindeloze fiets- en wandelpaden door de bossen die op loopafstand zijn gelegen. Voor kinderen is het een fijne locatie nabij scholen en sportvelden. Daarnaast zijn ook de Ermelosche Heide en het gezellige dorpscentrum goed bereikbaar.

De woning is gebouwd in ca. 1955 en dient op onderdelen gemoderniseerd te worden naar de huidige eisen van wooncomfort.
In 2020 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd. De woning is voorzien van energielabel D.

Via de oprit bereikt u de entree van de woning met de volgende indeling:
Begane grond: entree/hal met trapopgang, toiletruimte, woonkamer voorzien van houten vloer, airco en open haard, provisiekelder, middels schuifpui toegang tot de aangrenzende lichte serre voorzien van, plavuizenvloer met vloerverwarming, pellet kachel en een schuifpui naar het terras. Keukenruimte voorzien van keuken in L-opstelling en een vaste kast.
1e verdieping: overloop met vlizotrap, 1e slaapkamer voorzien van vaste kast, 2e slaapkamer eveneens voorzien van vaste kast, voorzien van airco en toegang tot balkon, badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en ligbad, berging, toiletruimte.
2e verdieping: ruime voorzolder en 3e slaapkamer geheel voorzien van een dakkapel.

Rondom de woning is de tuin gesitueerd. Ook deze is geheel naar eigen wens nog verder in te richten. Zowel aan de rechterzijde van de woning als aan de achterzijde is er een berging aanwezig die vanaf buiten bereikbaar is.

Ziet u hier de kans om op deze mooie locatie in een fijne woonomgeving hier naar eigen wens een heerlijk thuis te realiseren? Bel ons vandaag nog voor een bezichtigingsafspraak. Van harte welkom!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu