Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Nachtegaal 23

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
498.500
Bestaande bouw
Verkocht
123
3540
1994
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning
3
4
5

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Nachtegaal 23
plan een bezichtiging

Uitgebouwde tweekapper met ruime oprit, aangebouwde garage met daarachter de bijkeuken/berging, houten berging in de achtertuin, overkapping/veranda, zonnige achtertuin en leuk dakterras.
De woning ligt gunstig tegenover een groenstrook met speeltoestellen voor de jongste kinderen en op loopafstand van de Groevenbeekse heide. Een fantastische uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten en voor mensen met een hond: de heide is aangemerkt als losloopgebied.

Een ideale gezinswoning met 4 slaapkamers, woonkeuken, moderne badkamer en op de tweede verdieping een heerlijk dakterras. De woonkamer is extra groot, omdat de keuken is verplaatst naar de uitbouw.
Onderhoudsarm door toepassing van kunststof ramen en kozijnen. Aan de voorzijde zijn rolluiken aangebracht, hierdoor blijft de woning lekker koel.
Wat betreft locatie is alles binnen handbereik. Basisscholen, voortgezet onderwijs en het sportcomplex De Zanderij met het nieuwe zwembad zijn in de directe omgeving gelegen.
De woning is netjes afgewerkt en op onderdelen gemoderniseerd. Zo is de badkamer in 2016 vervangen.

Indeling:
Entree/hal, modern hangtoilet, meterkast, ruime woonkamer met pelletkachel en bergkast onder de trap. Dichte woonkeuken in L-vormige opstelling met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de aangebouwde garage en aangrenzende bijkeuken bereikbaar.
Voor extra licht zijn er in het dak van de keuken lichtkoepels geplaatst.
1e verdieping:
Overloop met C.V.-kast, 3 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche voorzien van regendouche, hangend toilet en een badmeubel met 2 wastafels.
2e verdieping: overloop met vaste kast en bergruimte en ruime 4e kamer met kastenwand en airco. Vanaf de overloop is het ruime dakterras bereikbaar.

Wat verder opvalt:
- woonoppervlakte circa 123 m²;
- kavel 246 m²;
- bouwjaar 1994;
- uitgebouwd in 1998 en in 2003;
- geheel dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie;
- onderhoudsarm door kusntstof ramen en kozijnen;
- energielabel C;
- eigen oprit met parkeerplaats;
- ruime woonkamer;
- sfeervolle en zonnige achtertuin met berging en overkapping;

U bent van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu