Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Barneveld - Irishof 42

Algemeen

Algemene kenmerken
huurprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
1.344
Bestaande bouw
Verhuurd
81
2024
1
2
3

Adres

Adresgegevens
Barneveld
Irishof 42
plan een bezichtiging

De Irishof
Appartementencomplex "Irishof" bestaat uit 30 HUUR appartementen met elk een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage, gelegen in het centrum van Barneveld.

Er zijn in het project nog meerdere appartementen beschikbaar in een prijsklasse tussen € 1.315,-- en € 1.395,--.

Wonen op niveau in een schitterende woonomgeving, geheel ontzorgd waarbij het wooncomfort één van de speerpunten is geweest bij het ontwerp. In het gebouw zijn 30 appartementen beschikbaar. Elk appartement heeft de beschikking over een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.
Uiteraard is elke verdieping per lift bereikbaar.
Wij richten ons met dit woonconcept op één of twee persoonshuishoudens. Vooral de leeftijdsgroep vanaf 55 jaar zal de indeling en de opzet van het gebouw goed kunnen waarderen.
Door de gunstige ligging is het gezellige centrum met veel winkels en goede horeca op loopafstand bereikbaar.

De algemene ruimtes zijn ruim en licht opgezet en afgewerkt met natuurlijke materialen. Bij binnenkomst is het atrium een echte eyecatcher. U heeft hier overzicht over de verdiepingen en de galerijen die via loopbruggen met elkaar verbonden zijn. Er zal extra aandacht worden besteed aan de verlichting. Op de begane grond zal een grote leestafel worden geplaatst die gebruikt kan worden als ontmoetingsplek.

Het gebouw is bijzonder goed geïsoleerd en uiteraard gasloos. Elk appartement wordt verwarmd middels de centrale WKO installatie onder het gebouw en er zijn op het dak zonnepanelen aanwezig. U heeft dus lage energielasten. Energielabel A+++.
Elk appartement is voorzien van een hoog afwerkingsniveau en beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, 4 zone inductiekookplaat, vaatwasser en een combimagnetron. Vanaf de slaapkamer is er via een schuifdeur toegang naar de badkamer, deze is voorzien van douche, 2e toilet en badkamermeubel, de badkamer is ook vanaf de hal toegankelijk. Elk appartement heeft de beschikking over een ruim terras of balkon.

Aanvullende informatie over het gebouw:
- Aan elk appartement zal een parkeerplaats worden toegewezen.
- De hellingbaan van de parkeergarage is verwarmd, dus ook bij winterweer een veilige toegang tot de garage.
- Er is een stalling en laadpunt voor de scootmobiel aanwezig.
- Schoonmaken van de algemene ruimtes en de tuin rondom het gebouw is inbegrepen in de servicekosten.
- De parkeergarage en elke woonlaag zijn bereikbaar met de lift.
- De gemiddelde oppervlakte van de appartementen is 82 m².

Onze huurvoorwaarden:
- Niet iedereen komt in aanmerking voor dit type huur appartement. Er zullen maximaal 50 inschrijvingen in behandeling worden genomen. Vervolgens vindt er een toewijzing plaats op basis van de hieronder gestelde criteria, zoals de inkomensnorm, het aanwezige vermogen en de kredietwaardigheid.
- Bij meerdere inschrijvingen op één woning, zal de voorkeur uitgaan naar iemand die economisch of maatschappelijk is gebonden aan de gemeente Barneveld.
- Deze woningen zijn geschikt voor één of twee persoons huishoudens.
- Er vindt een huurderscheck plaats.
- De minimale huurperiode is 12 maanden.
- De borg is 2 x de maandhuur.
- Huurprijsstijging per jaar is de inflatie plus 1%.
- De huurprijs is exclusief, water en elektriciteit, internet, telefoon ed. en exclusief de servicekosten.
- De (gezamenlijke) inkomensnorm is een bruto jaarinkomen van minimaal € 45.000,-, situaties met betrekking tot eigen vermogen, inkomen uit pensioen etc. worden individueel beoordeeld.
- Huisdieren hebben niet de voorkeur, indien een huurder bij aanvang van de huurovereenkomst een huisdier heeft dan dient dit vooraf kenbaar te worden gemaakt en zal dit individueel beoordeeld worden. Uitgangspunt hierbij maximaal 1 huisdier per appartement. Uiteraard is een hulpdier toegestaan.
- Roken in de algemene ruimten en in de appartementen is niet toegestaan.
- Er zullen servicekosten per maand in rekening worden gebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu