Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Ermelo - Schoolweg 56

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
485.000
Bestaande bouw
Verkocht
121
2555
1990
Eengezinswoning
Hoekwoning
3
4
6

Adres

Adresgegevens
Ermelo
Schoolweg 56
plan een bezichtiging

Wonen aan de bosrand! Uitgebouwde hoekwoning met carport.
Op deze schitterende plek komt niet vaak een woning te koop. Vanuit de woonkamer vrij uitzicht op de bosrand. De wandelpaadjes en het fietspad beginnen letterlijk voor de deur. Voor moutainbikers, hardlopers en wandelaars de perfecte plek om het uitgestrekte Veluwsebos en de Ermelose heide met schaapskooi te verkennen.
Ermelo oost is een geliefde groene woonwijk met veel voorzieningen zoals basisscholen en natuurspeelplaats in de directe omgeving. De woning is uitstekend onderhouden en de afgelopen jaren flink aangepakt.
De wanden en de plafonds zijn gestuct, het binnenschilderwerk is gedaan, de dakbedekking van de plattedaken zijn vernieuwd en er is nieuw dubbelglas geplaatst op de 1e verdieping.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming met PVC-vloer.
Indeling: entree/hal, toilet, meterkast, ruime woonkamer met aan de achterzijde de keuken en de eetkamer. Een gedeelte van de garage is verbouwd en geïsoleerd en in gebruik als werkkamer, de berging is binnendoor bereikbaar.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, de gehele verdieping is voorzien van laminaatvloeren, moderne badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel met wastafel.
2e verdieping: overloop, ook hier ligt een laminaatvloer, door het dakraam is er veel licht. De aansluiting voor de wasapparatuur is gesitueerd op deze verdieping. Extra slaapkamer is mogelijk.
De tuin is ruim en onderhoudsvriendelijk aangelegd met een goede zonligging op het zuidwesten. Er is een fietsenberging en achterom aan de achterzijde.

Opvallende zaken:
- Alles is tot in de puntjes verzorgd en goed onderhouden;
- Strak stuc en schilderwerk, de woning is instapklaar;
- Vrij uitzicht over de bosrand! Één van de toplocaties van Ermelo;
- Parkeren op eigen terrein;
- Merendeel kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas;
- Op de verdieping zijn aan de achterzijde rolluiken aanwezig.

Van harte welkom om binnen te kijken! Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij begroeten u graag aan de Schoolweg 56!

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu