Bekijk de nieuwbouw Oud Duyn te Ermelo
Als makelaar richten we ons op Noord-West Veluwe. Met een team van toegewijde Veluwnaren.
Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst, maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
Bekijk nieuwbouw Oud Duyn

Hulshorst - Essenburgweg 14

Algemeen

Algemene kenmerken
Vraagprijs
Bouwvorm
STATUS
woonoppervlak
perceel
bouwjaar
soort woning
type woning
verdiepingen
slaapkamers
kamers
475.000
Niet van toepassing
Beschikbaar
5908
0
0
0

Adres

Adresgegevens
Hulshorst
Essenburgweg 14
plan een bezichtiging

Project “Erf Nachtegaal” in Hulshorst, NOG ÉÉN BOUWPERCEEL BESCHIKBAAR.

Op werkelijk een fenomenale locatie in een landelijke omgeving bij de Hierdensebeek, treft u deels beschut in het groen EEN BOUWPERCEEL MET WEILAND voor de bouw van een vrijstaande schuurwoning met bijgebouw.
Een perfecte kans voor paardenliefhebbers of hobbyboer die kleinvee wil houden.

De ligging van het erf is heel centraal. Door de vele weilanden in de directe omgeving ervaart u hoe landelijk het project is gelegen. Door de royale percelen is er optimale privacy. Verder is het een mooie uitvalsbasis voor fietstochten langs het Veluwemeer, het Beekhuizer- of Hulshorsterzand of door de uitgestrekte bosgebieden.

Na de sloop van de bijgebouwen mag er op perceel 2 en perceel 3 een vrijstaande woning worden gebouwd. De nieuw te bouwen woningen moeten de uitstraling van een schuurwoning krijgen; door het toepassen van veel glas in het ontwerp kan er een schitterend uitzicht gerealiseerd worden vanuit de woning over de houtwal, weilanden en de Hierdense beek. De tuin van de woningen grenst aan de achterliggende agrarische gronden en de westelijk woning grenst ook aan de Hierdense beek.

Bouwvoorschriften bestemmingsplan:
De oppervlakte van een woonhuis mag niet meer bedragen dan 120 m²;
Goothoogte 4 meter, bouwhoogte 9 meter;
Onderkelderen is toegestaan;
De gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken mag per woning niet meer bedragen dan 110 m². Indien het bebouwingsgebied groter is dan 500 m², mag de gezamenlijke oppervlakte worden vermeerderd met 10% van de oppervlakte van het bebouwingsgebied vanaf 500 m² tot een maximum van 150 m². Goothoogte 3,5 meter, bouwhoogte 6 meter.

Het gehele erf krijgt een gezamenlijke entree gelegen aan de Essenburgweg/Broeksteeg met een mandelig terrein. Dit terrein dient door de kopers te worden ingericht conform het vastgestelde inrichtingsplan, welke ook onderdeel uitmaakt van de koopovereenkomst. De kosten voor aanleg van riolering, elektra, water en glasvezel/telefoon komt voor rekening van kopers.

BOUWPERCEEL 2:
-kadastraalnummer 5908, kaveloppervlakte ca. 1.034 m²
- het achterliggende weiland heeft kadastraalnummer 5906 en een oppervlakte van circa 6.812 m²,
- totaal 7.846 m²
Koopsom € 475.000,- kosten koper.

Als er geen belangstelling is voor het achterliggende weiland dan is er de mogelijkheid om alleen het bouwperceel te kopen.

De koper wordt ook voor 1/3 eigenaar van het mandelig perceel met kadastraalnummer 5909, oppervlakte 467 m².

De koper moet rekening houden met de volgende bijkomende kosten:
- 10,4% overdrachtsbelasting;
- notariskosten;
- sloopkosten bestaande schuren;
- bouwrijp maken;
- kosten voor aansluitingen, water, elektriciteit, riolering, kabel/glasvezel;
- kosten inrichten en aanleggen mandeligperceel (1/3);
- bouwkosten/architect kosten/ leges etc.

Voor het hele project bestaat er géén aannemersverplichting; u bent dus vrij om een aannemer in te schakelen die uw woning renoveert of laat bouwen conform de regels van het geldende bestemmingsplan.

De eigendomsoverdracht van de bouwpercelen zal plaatsvinden Elan Notarissen in Nunspeet.

Van toepassing zijn de verkoopvoorwaarden twee bouwpercelen Essenburgweg Hulshorst.

Ziet u zichzelf al wonen in dit kleinschalige project in een landelijke woonomgeving met veel ruimte en privacy? Voor meer informatie of het maken van een afspraak op locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Wonen is een werkwoord. En werken doe je in teamverband. Dat team bestaat voor ons niet alleen uit onze makelaars, en onze medewerkers binnendienst maar ook uit onze opdrachtgevers en klanten. Samen maken we de Veluwe de mooiste plek om te wonen.
© 2022 - Vinke Veluwe Makelaars
crossmenu